De Beestenbende wordt steeds beter!

De dieren hebben hun wintervacht gekregen en de geiten staan op stal. Helaas moeten onze kippen in hun hok blijven zitten, vanwege de vogelgriep. Gelukkig zijn net hun nieuwe hokken klaar!  Ondanks de vogelgriep is de kinderboerderij wel gewoon open en er is veel nieuws te zien. Ook hebben we overal gezellige lichtjes opgehangen, dus kom gauw langs!

Sinds een paar weken hebben we een nieuwe bewoonster: Doortje. Ze is nog een kalfje, dit jaar geboren op een kinderboerderij in Amersfoort. Haar vriendinnetje Sana staat nu nog op stal bij de Dierenweide in het Den Uylpark, maar zij komt in het voorjaar ook gezellig naar de Beestenbende.

We zijn erg druk met het vernieuwen van de Kinderboerderij: er zijn nieuwe kippenhokken gemaakt, er is beneden een wc gebouwd voor publiek die ook geschikt is voor mindervalide mensen, de weide van de paarden is opgehoogd en opnieuw ingezaaid en de schapenweide heeft een nieuw hekwerk gekregen. Binnenkort gaat de gemeente beginnen met groot onderhoud van de stal.