Druk en geslaagd weekend bij Stad & Natuur

Op zaterdag waren er winderige workshops bij Het Klokhuis en zondag stond helemaal in het teken van vies worden tijdens de Modderdag! Hieronder een leuke impressie van deze dagen. Wil je meer foto's zien? Kijk dan eens op onze Facebookpagina's www.facebook.com/stadennatuur of www.facebook.com/klokhuisalmere.

Modderdag 28 juni 2015 op Stadslandgoed de Kemphaan
De Modderdag was een groot succes! 500 almeerders / Groen Kampioenen hebben zich goed vies gemaakt tijdens de Modderdag! Er was een modderparcours uitgezet met verschillende uitdagende hindernissen. De kinderen gingen met hun papa's, mama's en opa's en oma's de uitdaging aan en zijn goed vies geworden! Velen zijn wel meer dan 1 keer over het parcours gerend! Met Kleur in Natuur is er een mooie dans gedaan waarbij de kinderen met modder over een groot wit laken konden bewegen. Ook konden de kinderen een modderschilderijtje maken en een kleitaartje maken!
En ben jij op de Modderdag geweest? Dan maak jij kans op een strandspeurders-pakket! wat moet je doen? Like de facebookpagina www.facebook.com/groenkampioen en post jouw vieste foto en meld je aan voor onze nieuwsbrief op www.groenkampioenalmere.nl. 

Modderdag Modderdag 2

Modderdag 3 Modderdag 4

Modderdag 5 Modderdag 6

 

Winderige Workshops op 27 juni in Het Klokhuis
De Winderige Workshops in Het Klokhuis waren een succes! De zon scheen en er was een heleboel wind! Binnen in Het Klokhuis hebben we windmolentjes gemaakt en natuurlijk buiten op de balustrade getest. Ook de rondleidingen werden goed bezocht! Buiten was er voor alle stoere jongens en meiden een grote zeilkar. Eerst onder leiding van Erik Fakkeldij de zeilkar bouwen en het laatste half uur zelf uittesten. Wat ging dat goed! Hieronder een kleine impressie van deze gezellige dag.

Klokhuis 1 Klokhuis 2

Klokhuis 3 Klokhuis 4

Klokhuis 5 Klokhuis 6