Foto-expositie “Light and Motion” in Gasterij De Oostvaarders

Sinds begin dit jaar heeft de fotograaf Roy Hessing een samenwerkingsverband met Gasterij de Oostvaarders en de Hortus Botanicus in Amsterdam. Voor fotografie geïnteresseerden worden er workshops, cursussen en presentaties gehouden. Het programma is modulair opgebouwd zodat de deelnemers hun eigen programma kunnen samenstellen en de verschillende modules kunnen combineren. Presentaties zijn al vanaf 19 Euro te bezoeken en workshops en cursussen vanaf 39 Euro. Download hier de folder.

U wilt creatief en esthetisch fotograferen 
Professioneel spelen met tijd en met licht in het hart van de nederlandse natuur. In de Gasterij Oostvaarders en in de Hortus Botanicus krijgt u de kennis van ons. Wij geven het raamwerk, de foto's maakt u zelf.

Tijdens de workshops is het mogelijk zelf actief te fotograferen met de eigen camera en met apparatuur van ons, al naar gelang de workshop. Professionele lampen (merk Dedolight), draadloze flitssystemen voor Canon Systeemflitsen, een panorama-statiefkop (merk Novoflex) en een automatisch panoramasysteem (merk CLAUSS) en andere aparatuur kan in de workshops gebruikt worden. Tijdens de presentaties zal met voorbeelden uit de praktijk getoond worden hoe bijvoorbeeld macrofoto’s, panoramafoto’s en HDR-foto’s gemaakt worden.

Alle deelnemers aan de workshops en presentaties kunnen korting krijgen op bijvoorbeeld professionele panorama software, HDR-software en focusstacking software. Uitgebreide informatie over de workshops, cursussen en presentaties krijgt u op de website www.royhessing.com. Voor de workshops graag uw eigen camera meebrengen en indien mogelijk ook verschillende objektieven. Voor panorama-, macro- en HDR-workshops is het prettig een eigen laptop mee te brengen.

Bekijkt u de website www.royhessing.com voor up-to-date informatie over de workshops en presentaties. Indien een presentatie onverwachts niet door kan gaan zal dit op www.royhessing.com vermeld worden. Bij te weinig aanmeldingen is Roy Hessing gerechtigd een workshop of cursus niet door te laten gaan. Uitgebreide informatie over de workshops, cursussen en presentaties kunt u op de website www.royhessing.com vinden. Fotografen kunnen ook een individueel-coaching boeken. Een extra workshop voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitstap is ook mogelijk.

Gasterij De Oostvaarders is dè plek om lekker te eten en te drinken en elkaar te ontmoeten: privé of zakelijk met een fantastisch uitzicht over de Oostvaardersplassen. In de omgeving kunt u prachtige en verfrissende wandel- en fietstochten maken. Gasterij De Oostvaarders ontvangt u warm en hartelijk met uitmuntende service.

Gasterij De Oostvaarders vindt u op de begane grond van het Natuurbelevingcentrum van Stad en Natuur Almere.
De eerste verdieping biedt plaats aan een expositie over het bijzondere ecosysteem in de Oostvaardersplassen. Kenmerkend voor het gebied zijn de grote grazers: edelherten, konikpaarden en heckrunderen en uiteraard de vele verschillende vogels, waaronder de zeearend.

* Voor alle workshops en cursussen: graag reserveren per eMail: Zie daarvoor ook de website van Roy Hessing.
De betaling voor de workshops en cursussen dient twee weken van te voren overgemaakt te zijn.
De presentaties zijn niet te reserveren. Zaal open: 15 minuten voor aanvang.

Informatie
Foto-expositie “Light and Motion” in Gasterij De Oostvaarders
Opening: dinsdag 24 maart 2015 - 17:00 - 20:00 uur.
Einde: zaterdag 15 augustus 2015

Gasterij Oostvaarders & De Hortus Botanicus Amsterdam

Panorama De Oostvaarders