Wat is het grootste landroofdier van Nederland?

Wat is het grootste landroofdier van Nederland?
Lezing over de otter door Hugh Jansman

Dierecoloog Hugh Jansman vertelt op zondag 27 november over de succesvolle terugkeer van de otter in de Nederlandse natuur. Hugh Jansman werkt bij Alterra - Wageningen universiteit en daarnaast is hij spreker over natuur en natuurlijk leiderschap. De lezing vindt plaats van 14 – 16 uur in het auditorium van Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere Buiten.

Tijdens de lezing gaat Hugh in op het gedrag van de otter, de redenen van uitsterven en wat er is gedaan om de terugkeer naar Nederland mogelijk te maken. Daarnaast komen de actuele ontwikkelingen, de huidige status en de bedreigingen van de otter aan bod. Hoe gaat het met de otter in Flevoland? En waar kun je dit bijzondere dier tegenkomen? De otter is tot nu het grootste landroofdier in Nederland, maar let op.. de wolf komt er aan!

De lezing duurt 90 minuten, tussendoor is er een korte pauze. De lezing kost €3,00 per persoon wanneer je online reserveert en betaalt. Ter plekke betaal je €4,00. Meer informatie en reserveren via www.stadennatuur.nl

 

Otter van Hugh Jansman