Topmusici midden in de natuur

Zaterdag 17 december Gitaarconcert 'de Voordracht' , Enno Voorhorst (gitaar) en Pauline Oostenrijk (hobo)
Gitaarsalon de Oostvaarders presenteert wederom topmusici midden in de natuur op zaterdagavond 17 december a.s. Enno Voorhorst (gitaar) en Pauline Oostenrijk (hobo) zijn gerenommeerde artiesten en hebben elkaar gevonden in de betoverende muzikale mogelijkheden van deze zeldzame combinatie. Het is dan ook een buitenkans om ze te horen spelen in de intieme setting van Gasterij Oostvaarders.

'De Voordracht' is namelijk niet zomaar een concert, maar een ervaring waarin muziek en poëzie elkaar afwisselen en versterken. Enno en Pauline brengen een beeldend, ontroerend programma over muziek en liefde met composities van o.a. Bach, Granados, Coste, Villa Lobos en Piazzolla. Dit concert mag je niet missen als gitaarliefhebber!

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Voor het derde jaar presenteren Z.o.o guitar duo i.s.m. Gasterij de Oostvaarders en Stad & Natuur Almere deze unieke concertserie, waarin elk kwartaal de seizoen overgangen gevierd worden met een sfeervol gitaar recital in combinatie met een heerlijk 3-gangen menu dat daarop aansluit. Een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring: proef de smaak van de natuur in de intieme setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over de prachtige Oostvaardersplassen.
Aanvang 18.00 uur, einde rond 22.30 uur. Overige data: 25 maart en 10 juni 2017
Toegang: € 49,50 exclusief dranken. Reserveringen voor één of meerdere avonden via info@gasterijoostvaarders.nl

Adres:
Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere
Kijk voor het menu en meer informatie op www.gasterijoostvaarders.nl of www.stadennatuur.nl/de-oostvaarders.nl Vind ons op facebook

Meer informatie over de musici:
www.ennovoorhorst.com/duo
http://www.youtube.com/watch?v=YMY7VAP1ewA&list=PLxaAhERIF-teRXg9F9X4Uq8x5_gDxCEUz