Almeers lamsvlees te koop

In oktober 2016 zijn weer lammeren uit de Almeerse schaapskudde van Stad & Natuur Almere geslacht. Het vlees biedt Stad & Natuur Almere te koop aan. De lammeren zijn dit voorjaar in de Schaapskooi geboren en in mei naar het Kromslootpark verhuisd. Daar zijn ze langzaam groot geworden. Het betreft allemaal lammeren die voor de kudde verder geen waarde hebben, maar wel lekker lamsvlees opleveren. De lammeren worden geslacht, verwerkt en verpakt bij Bob Bakker Vleesverwerking BV in Oost-Graftdijk (Noord-Holland).

Lamspakket
Het lamsvlees wordt alleen per pakket verkocht en is diepgevroren. In één pakket lamsvlees zitten verschillende soorten vlees zoals lamsbouten, koteletjes, stooflapjes, lamschijven en gehakt.

Eén pakket weegt ongeveer 3 kilo. De prijs per kilo is €14,50. Om één of meerdere pakketten te kopen, dient u zich van te voren in te schrijven.

Hoe te bestellen?
U kunt een email sturen naar info@stadennatuur.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer en het aantal pakketten dat u wilt afnemen. Wees er snel bij want op = op!

Ophalen van de bestelling
U ontvangt bericht over wanneer u in november uw bestelling kunt ophalen. De afhaallocatie is Stad & Natuur Almere, Kemphaanstraat 1, 1358 AD, Almere. U kunt dan ook afrekenen (het liefst per pin).