Mijn account Registreren Winkelwagen iDeal
Your javascript is disabled, to make use of the full functionality of this website you will need to enable it.
742

Kemphaan: Bridge of life

De Bridge of Life is afkomstige van de Floriade 2002 in Haarlemmermeer. Na afloop is dit kunstwerk kado gegeven aan scheidend burgemeester Ouwerkerk door USG Capacity. Op de Kemphaan is het een markante entree voor het Zuiderzeespeelbos, klimpark Fun Forest en het Avonturenpad.

Kemphaan: Bridge of life

switch Kemphaan: Bridge of life

5°C

zoeken

het laatste nieuws

Natuur in beeld
 Almere Jungle

16 december 2014 - Almere Jungle is de nieuwe naam voor de tropische tuin en (uitheemse) dierenopvang in het kassencomplex op de Kemphaan.

lees het gehele artikel

 Appeltje voor de dorst!

3 september 2014 - Op de Kemphaan hangen de bomen nu vol met appels. Daar wordt al volop van geplukt. Wilt u ook uw eigen appeltje oogsten? Lees dan even onderstaande regels door.

lees het gehele artikel

 Kom naar het Zomerfestival op Stadslandgoed de Kemphaan

18 juli 2014 - Op 12, 13 en 14 augustus is alweer de 4e editie van het Zomerfestival op Stadslandgoed de Kemphaan. Dat betekent drie dagen lang 'buitenlol' met de leukste doe-activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar.

lees het gehele artikel

 Kiosk Dubbel-Op

10 juni 2014 - Pannenkoekenrestaurant Dubbel-Op heeft nu een kiosk waar o.a. frietjes en ijsjes gehaald kunnen worden.

lees het gehele artikel

 Theatergroep Suburbia speelt: Hebriana!

5 juni 2014 - Theatergroep Suburbia is weer terug op de Kemphaan voor haar jaarlijkse buitentheatervoorstelling. Dit jaar met Hebriana van Lars Norén.

lees het gehele artikel

bekijk alle nieuwsberichten

Weer of geen weer: Kemphaan

Weer of geen weer, je kunt je altijd vermaken op de Kemphaan. Bij goed weer buiten wandelen of spelen in het Zuiderzeespeelbos. Bij slecht weer lekker warm in de jungletuin van de landgoedwinkel!

De nieuwsbrief houdt u op de hoogte van alle wetenswaardigheden en activiteiten op de diverse locaties van Stad & Natuur Almere.

Uw gegevens