Mijn account Registreren Winkelwagen iDeal
Your javascript is disabled, to make use of the full functionality of this website you will need to enable it.
226

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

De Oostvaardersplassen hebben aantrekkingskracht: op mensen en dieren uit alle windstreken. Vogelaars uit de hele wereld komen hier vogels spotten. De vogels komen ook vanuit alle windstreken. De één overwintert, de ander blijft hier het hele jaar en weer een ander vertrekt juist in de winter. De Oostvaarders bevindt zich op een unieke locatie, van waaruit u kunt genieten van deze prachtige natuur. Verrekijkers zijn voldoende aanwezig in het gebouw. Daarnaast is er een goede kop koffie verkrijgbaar en kunt u hier ook vergaderen. 

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

switch Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

5°C

zoeken

het laatste nieuws

Natuur in beeld
 Winterafsluiting Oostvaardersbos

14 januari 2015 - Natuurbelevingcentrum en Gasterij de Oostvaarders blijven bereikbaar ondanks Winterafsluiting Oostvaardersbos. Lees meer over de bereikbaarheid.

lees het gehele artikel

 Wekelijks spreekuur boswachter

6 januari 2015 - Met ingang van woensdag 8 januari houdt boswachter Hans Breeveld elke woensdag spreekuur in het natuurbelevingcentrum.

lees het gehele artikel

 Muzikaal en culinair de herfst in op de Oostvaarders

3 september 2014 - Het wisselen van de seizoenen wordt muzikaal en culinair gevierd in Gasterij de Oostvaarders. Op 21 september a.s. start de Gitaarsalon Roadshow.

lees het gehele artikel

 Drie jonge zeearenden in de Oostvaardersplassen.

26 mei 2014 - Dit jaar zijn er in de Oostvaardersplassen maar liefst drie jonge zeearenden uit het ei gekropen in de Oostvaardersplassen.

lees het gehele artikel

 Wandel- en fietspaden weer geopend!

8 april 2014 - De winterafsluiting van het Oostvaardersbos is beëindigd nu de lente weer is begonnen. Inmiddels is ook een heckrundkalf geboren.

lees het gehele artikel

bekijk alle nieuwsberichten

Welkom bij de Gasterij

Dit voorjaar nam Gasterij de Oostvaarders haar intrek in het natuurbelevingcentrum. De plek om lekker te eten en te drinken, te genieten van de natuur en elkaar te ontmoeten: of het nu om familie, vrienden, kennissen of zakelijke contacten gaat.

De nieuwsbrief houdt u op de hoogte van alle wetenswaardigheden en activiteiten op de diverse locaties van Stad & Natuur Almere.

Uw gegevens