Aan de slag met sterren in Almere Poort

Stad & Natuur Almere heeft vanaf 18 april elke dinsdag een ruimte tot haar beschikking in Sterrenschool de Ruimte. Je bent van harte welkom om zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur te komen ervaren wat wij bieden voor activiteiten in de Ruimte. Tijdens de opening hebben we een mobiel planetarium van Museum Sonnenborgh gehuurd. Hiermee kun je een reis door het heelal maken om 12.30, 13.30 en 14.30 uur. 

Na 18 april kun je elke dinsdag na schooltijd bij ons terecht voor een leuke workshop. We beginnen met een workshop van Erik Fakkeldij waarbij je in 3 x je eigen raket bouwt. Erik geeft hier tijdens de open dag een voorproefje van in de vorm van mini-workshops. In de avonduren op dinsdag zorgt het Spiritueel Centrum voor het programma, ook met hun kun je kennis maken. 

Bekijk hier het volledige programma van de opening, ook andere organisaties als De Schoor presenteren hun programma. Wil je je alvast aanmelden voor de workshops van Erik Fakkeldij op dinsdag 21 april, 28 april en 12 mei, mail ons dan op info@stadennatuur.nl ovv aanmelding raketworkshop Erik Fakkeldij. De kosten bedragen 1 strip per keer (€ 8,00/4 strippen), strippen zijn ook inwisselbaar voor andere activiteiten, bijvoorbeeld workshops in het Klokhuis. 

NB. De workshop is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar, jongere kinderen kan de workshopleider niet voldoende begeleiding bieden.