Hulpindianen en expeditieleiders gezocht!

Komend voorjaar doen veel Almeerse schoolklassen mee aan de Indianentocht op stadslandgoed de Kemphaan. Ze ervaren zo zelf hoe het is om Indiaan te zijn en dicht bij de natuur te leven. Om deze beleving onvergetelijk te maken is Stad & Natuur op zoek naar hulp-Indianen! Ook gaan schoolklassen in het Kromslootpark op een heuse expeditie, daarvoor worden nog expeditieleiders gezocht.

Stad & Natuur zoekt mensen die op vrijwillige basis willen helpen beide activiteiten voor kinderen een onvergetelijke natuur-ervaring te maken. De hulp-Indiaan gaat broodjes bakken met de kinderen in een tipi. Uiteraard gekleed in Indianensfeer, zoals een hoofdtooi. Voor de expeditie in het Kromslootpark worden expeditieleiders gezocht, die schoolklassen willen ontvangen en begeleiden tijdens hun ontdekkingstocht door dit park. De expeditieleider is ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de veldwerkmaterialen.

 Uiteraard vinden de werkzaamheden plaats tijdens schooltijden. Een rooster wordt in overleg gemaakt. Stad & Natuur kan ook nog hulp gebruiken voor andere activiteiten, bijvoorbeeld voor de dierverzorging, de Almeerse Wolunie, werken op één van onze akkers en evenementen en activiteiten in het weekend. Stad & Natuur stelt een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

 Reacties kunnen gestuurd worden naar info@stadennatuur.nl. Kijk voor andere vrijwilligersvacatures hier.