Eerstvolgende ACTIVITEITEN

Bekijk alle activiteiten

HET LAATSTE NIEUWS

Gezocht: medewerker programmering
16 oktober 2020 - Voor het team programmering zoeken wij per december 2020 een medewerker programmering met accent educatie, check hier de vacature
Leerlingen en wethouders vieren lancering Flevolandse voedsellessen
15 oktober 2020 - Veel Flevolandse kinderen en hun ouders weten niet waar hun voedsel vandaan komt en waarom gezond eten belangrijk is. IVN Flevoland, Stad & Natuur, Jong Leren Eten Flevoland, Aeres Hogeschool Almere en GGD Flevoland willen daar verandering ...
Meerdere locaties van Stad & Natuur gesloten voor publiek
14 oktober 2020 - Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn onze evenementen voorlopig geannuleerd en zijn een aantal van onze locaties gesloten voor publiek.
Coronamaatregelen op Kinderboerderij de Beestenbende
14 oktober 2020 - Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen, mogen de kinderboerderijen open blijven! Jippie :) Wel gelden er regels, in lijn met de richtlijnen van het RIVM. In dit nieuwsbericht vind je de laatste stand van zaken.
Coronamaatregelen op Kinderboerderij Den Uylpark
14 oktober 2020 - Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen, mogen de kinderboerderijen open blijven! Jippie :) Wel gelden er regels, in lijn met de richtlijnen van het RIVM. In dit nieuwsbericht vind je de laatste stand van zaken.
Herfstvakantie bij Stad & Natuur
9 oktober 2020 - Heb jij de herfst buiten al gespot? De zomer is nu toch echt voorbij de natuur maakt zich langzaam klaar voor de winter! Voor Stad & Natuur betekenen de aangescherpte corona maatregelen dat we helaas geen activiteiten op locatie kunnen orga...
Lancering Flevolandse Voedseleducatie Inspiratiewaaier middelbare scholen
9 oktober 2020 - Om de ontwikkeling van mooie voedselopdrachten voor middelbare scholen makkelijker te maken lanceren IVN Flevoland, Stad & Natuur, Jong Leren Eten Flevoland, Aeres en GGD Flevoland vandaag dé Flevolandse Voedseleducatie-Inspiratiewaaier.
Herfstwandeling in het Vroege Vogelbos
7 oktober 2020 - Maak een herfstwandeling door 50 jaar geschiedenis!
5 - 9 oktober: Lanceringsweek Flevolandse voedseleducatie
6 oktober 2020 - Veel kinderen en hun ouders weten niet waar hun voedsel vandaan komt en waarom gezond eten belangrijk is. Daarom is een voedseleducatie-aanbod ontwikkeld voor basisscholen in heel Flevoland.
Stad & Natuur annuleert evenementen in oktober
30 september 2020 - Vanwege de nieuwe landelijke richtlijnen die maandagavond door de regering zijn aangekondigd heeft Stad & Natuur besloten dat ze alle evenementen voor oktober annuleert.
Aanleg rotonde Oostvaarders
29 september 2020 - Momenteel wordt er hard gewerkt aan een rotonde op de Buitenring, zodat het Natuurbelevingcentrum nóg beter bereikbaar wordt. Van 12 t/m 30 oktober zijn de openingstijden daarom aangepast.
Herfstfeest in het Vroege Vogelbos
20 september 2020 - De herfst komt er aan, een seizoen waarbij de laatste dingen uit de natuur kunnen worden geoogst, waarbij de bomen verkleuren en de dieren zich opmaken voor de winter. Om deze seizoenswisseling te vieren organiseren Stad & Natuur, de Almeer...