Eerstvolgende ACTIVITEITEN

Bekijk alle activiteiten

HET LAATSTE NIEUWS

Floriade Kids programma: spelenderwijs leren over duurzaamheid
7 april 2021 - Dinsdag 6 april hebben Frank Groot, directeur van Sterrenschool De Ruimte (Prisma) en Yvonne Penne, directeur van Sterrenschool Het Universum (ASG) uit Almere als eerste scholen de schoolreis naar Floriade geboekt.
Crowdfunding konijnenhok 'Flappen voor flappie' van start
6 april 2021 - Bij Kinderboerderij Den Uylpark start vanaf 6 april een geldinzamelingsactie voor een luxe konijnenverblijf! Er is minimaal € 750,00 nodig voor het verblijf met buitenhok.
Eerste lammeren geboren op Kinderboerderij de Beestenbende
1 april 2021 - De lente doet nu echt zijn intrede met de geboorte van de eerste lammeren bij Kinderboerderij de Beestenbende. Er zijn twee ooitjes geboren van het ras Coburger Fuchs. De schapenmoeder en de twee lammeren maken het goed.
Altijd al schaapsherder(in) willen zijn?
31 maart 2021 - Wil je meer ervaring opbouwen als schaapsherder(in) o.l.v. onze kundige schaapsherder? Dan is vrijwilliger bij onze Schaapskudde in Almere Haven en Noorderplassen misschien iets voor jou!
Wandelen met Pasen
25 maart 2021 - Wil je er in het paasweekeinde even lekker op uit? Dan kun je één van de wandelingen doen bij de locaties van Stad & Natuur. Ga ook op zoek naar de 12 gouden paaseieren die wij verstoppen op de locaties!
Locaties Stad & Natuur gesloten tot in ieder geval 20 april
25 maart 2021 - Vanwege de verlengde lockdown blijven al onze locaties gesloten tot in ieder geval 20 april.
Lever bloembollen in bij de kinderboerderij
19 maart 2021 - Lever uitgebloeide bloembollen in bij de kinderboerderij, deze worden later in het jaar weer herplant.
Lever bloembollen in bij de kinderboerderij
19 maart 2021 - Lever uitgebloeide bloembollen in bij de kinderboerderij, deze worden later in het jaar weer herplant.
Alternatieve boomfeestdag in Almere
19 maart 2021 - Omdat op woensdag 17 maart de Nationale Boomfeestdag niet kon plaatsvinden hebben Staatsbosbeheer, Stad & Natuur en de gemeente Almere een alternatief bedacht. Wethouder Hilde van Garderen heeft 18 maart vijf boompjes langsgebracht bij basi...
Livestream landelijke sterrenkijkdagen te volgen
19 maart 2021 - Vrijdag 19 maart en zaterdag 20 maart zijn de landelijke sterrenkijkdagen. Helaas nu geen activiteiten met publiek, maar wel een livestream op beide dagen vanaf 20 uur van de Stichting Sterrenwacht Almere!
Wandeltips op Stadslandgoed de Kemphaan
18 maart 2021 - Nog op zoek naar tips voor het Paasweekeinde? Wandelen over Stadslandgoed de Kemphaan verveelt nooit. Trek snel je wandelschoenen aan en kom langs!
Wandel door het verrassend leuke Den Uylpark
18 maart 2021 - Wat dacht je van een wandeling door het Den Uylpark in Almere Stad met Pasen? Wedden dat je met onze tips lans plekjes komt die je nog niet eerder had ontdekt?