De Beestenbende

Lentefeest en 25-jarig bestaan Beestenbende

17 mei 2017

Op zondag 21 mei van 12-16 uur is er een vol programma tijdens het lentefeest en 25 jarig bestaan van de Beestenbende! De schapen worden geschoren en alle jonge dieren zijn van de partij om mee te knuffelen. Daarnaast rijdt er een huifkar en is de theatervoorstelling Dikkie Dik en de taart te zien. Ook zijn er leuke workshops en wordt er om 15.00 uur een roofvogelshow gegeven. Om 14.00 uur is het officiële gedeelte en snijden we een prachtige taart aan die we delen met al onze bezoekers! 

Daarnaast willen we graag in contact komen met oud medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van de kinderboerderij! Wij nodigen iedereen uit om langs te komen op 21 mei. Stuur ook een mailtje naar info@stadennatuur.nl, dan wordt u later dit jaar uitgenodigd om met ons het 25 jarig bestaan nog eens te vieren.

Voor een aantal activiteiten vragen we een kleine bijdrage. Bij de kassa kunt u een strippenkaart van Stad & Natuur kopen voor €5,00 (5 strippen), of €1,50 (1 strip). 

Na het Lentefeest zijn er een maand lang op elke woensdag activiteiten van 13-16 uur op de Beestenbende: vogelhuisjes maken. De vogelhuisjes krijgen uiteindelijk een mooie plek op de Kinderboerderij. 

Kinderboerderij de Beestenbende: M.J. Granpré Molièrestraat 1 in Almere Buiten