Like Stad & Natuur Almere

De Beestenbende

Oproep: Meld je aan voor de Beestenbende reünie

6 september 2017

OPROEP: BEESTENBENDE 25-JARIG BESTAAN REÜNIE - MELD JE AAN

De Beestenbende bestaat al sinds 1991 en is een geschenk geweest van het bedrijf Beiersdorf aan Almere Buiten. Vanaf 1992 is de kinderboerderij officieel open voor alle Almeerders. Al vele jaren is de Kinderboerderij een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners en een plek waar kinderen lekker kunnen spelen, met de natuur in aanraking komen en met de dieren knuffelen. Sinds 1 januari 2014 is Kinderboerderij de Beestenbende in de Bouwmeesterbuurt in beheer bij Stad & Natuur.

In mei heeft Stad & Natuur met de bezoekers van het jaarlijkse lentefeest op Kinderboerderij de Beestenbende het 25-jarig bestaan van de kinderboerderij gevierd. Onder andere met een theateract 'Dikkie Dik eet taart', leuke creatieve workshops, de opening van een vleermuishotel, het scheren van de schapen en het eten van een prachtige taart hebben alle bezoekers genoten van het prachtige lente weer en de gezelligheid op de kinderboerderij.

In het najaar nodigt Stad & Natuur graag alle mensen uit die zich de afgelopen 25 jaar hebben ingezet voor de kinderboerderij. Dit kan zijn in de vorm van bestuurslid, medewerker, vrijwilliger, stagiaire, wekelijkse hulp, etc! Wij zouden graag met jullie het glas heffen op een prachtige plek die door zoveel Almeerders met heel veel liefde is onderhouden. Om zoveel mogelijk oud gedienden te kunnen bereiken willen wij jullie vragen dit bericht te delen!

Ben jij bestuurslid, medewerker, vrijwilliger, stagiaire, of andere hulp geweest op de kinderboerderij? Meld je dan aan via de mail bij jgrobben@stadennatuur.nl! Wij zouden graag met jullie onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken en verhalen uitwisselen. Natuurlijk is dit ook een goed moment om elkaar onderling weer eens te spreken. De datum wordt tzt naar jullie doorgemaild.