De Beestenbende nieuws

Coronamaatregelen op Kinderboerderij de Beestenbende

9 maart 2021

Update 9 maart We blijven nog in ieder geval t/m 30 maart gesloten.

Update 2 februari We blijven nog in ieder geval tot 2 maart gesloten. 

Update 13 januari Aangezien de landelijke lockdown met 3 weken is verlengd, blijft de kinderboerderij in ieder geval tot en met 9 februari gesloten. 

Update 15 december
 Met ingang van dinsdag 15 december is de Kinderboerderij gesloten tot 19 januari 2021. Natuurlijk wordt er dagelijks goed gezorgd voor de dieren. 

Update 24 november, De kinderboerderij mag weer open, wel zijn de openingstijden iets aangepast. We gaan dagelijks een half uur eerder dicht, de openingstijden zijn nu als volgt: maandag gesloten, dinsdag tot en met vrijdag 10.00-16.00u, zaterdag en zondag 14.00-16.00 uur. Er mogen een maximum aantal bezoekers naar binnen, bij de ingang krijg je een nummer, deze graag weer inleveren als je weggaat. Ook geldt nog steeds het desinfecteren van de handen en thuisblijven bij eventuele klachten.  

Update 5 november, vanwege de aangescherpte coronamaatregelen moet de Kinderboerderij helaas dicht. Van donderdag 5 november tot en met 18 november zijn we gesloten voor het publiek.

________________
Update 14 oktober
Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen, mogen de kinderboerderijen open blijven! Jippie :) Wel gelden er regels, in lijn met de richtlijnen van het RIVM. In dit nieuwsbericht vind je de laatste stand van zaken.

 - Kom niet als je last hebt van koorts of verkoudheid.

- Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers.

- Desinfecteer je handen zodra je binnenkomt.

- Op het terrein mogen een beperkt aantal personen, het kan dus zijn dat je even moet wachten.

- De stal en de toiletten zijn gesloten.

- BSO's en kinderdagverblijven mogen alleen op afspraak langskomen! Bel voor je bezoek naar 036-5475050, dan wordt gekeken of er ruimte is.

Hopelijk zien we jullie gauw weer op onze kinderboerderij!!