De Beestenbende nieuws

Ontdek het Polderpark tijdens een wandeling

19 februari 2021

Wist je dat Kinderboerderij de Beestenbende meer te bieden heeft dan alleen een bezoek aan de Kinderboerderij? Het is gelegen in het groene Polderpark, waar je uitstekend een leuke wandeling met het gezin kunt houden. Met Pasen kun je ook op zoek naar de gouden paaseieren die we verstoppen. Op zoek naar meer wandeltips? Bekijk ze alle 5

Varkens, pony's, geiten, konijnen: bij Kinderboerderij de Beestenbende vind je een heleboel verschillende dieren. Helaas mag je ze vanwege de corona-lockdown tot 19 januari 2021 niet bezoeken. Maar de kinderboerderij ligt midden in het Polderpark in Almere Buiten, tussen de Bouwmeesterbuurt en de Landgoederenbuurt. Waar je ook uitstekend kunt wandelen! 


Polderpark
In 1983 werd begonnen met de aanleg van het Polderpark. Het park bestaat uit karakteristieke elementen die ook in de polder voorkomen: langgerekte ruimtes, bomen in rijen, gras en sloten, riet en moerasvegetatie. Het Polderpark zorgt samen met het Molenbuurtpark en de Bosrand voor een groene verbinding met de Oostvaardersplassen.

Speurtocht Vinny het Varken
Vanaf de kinderboerderij kun je de speurtocht Vinny het Varken doen. Je volgt de palen met Vinny het Varken. De speurtocht is na de lockdown weer verkrijgbaar bij de Beestenbende of op onze website, maar gelukkig kun je de route ook prima volgen zonder speurtocht. Volg de paaltjes van Vinny het varken maar door het hele park! 

Goed om te weten
De paden in het Polderpark zijn geasfalteerd. Deze route is dus ook toegankelijk is voor rolstoelen en kinderwagens.


Locatie & parkeren
M.J. Granpré Molièrestraat 1, Almere Buiten
Gratis