Like Stad & Natuur Almere

De Beestenbende

6°C

Veelgestelde vragen

Mogen de dieren bij Kinderboerderij de Beestenbende gevoerd worden?
Op de kinderboerderij is speciaal voer te koop om aan de dieren te geven. De medewerker vertelt je hierbij welke voer goed is voor een dier en welk voer niet. Daarnaast kan de medewerker zo in de gaten houden dat de dieren niet te veel voedsel binnen krijgen.  Wanneer de dieren extra gevoerd worden, worden ze al snel te dik of krijgen ze spijsverteringsproblemen. Eigen gebracht voedsel mag niet gevoerd worden aan de dieren. 

Mag ik mijn hond meenemen naar Kinderboerderij de Beestenbende?
De honden mogen niet bij de dieren omdat de dieren daar snel gestrest van kunnen raken. Alleen puppy's die aan het socialiseren zijn na toestemming van de medewerkers welkom. 

Wanneer is Kinderboerderij de Beestenbende geopend?
Dagelijks geopend van 10.00-16.30 uur. Op maandag gesloten. In het weekend is Kinderboerderij de Beestenbende geopend van 14.00-16.30 uur.

Wat is er allemaal te doen op Kinderboerderij de Beestenbende?
Op de Kinderboerderij kun je met verschillende soorten dieren in contact komen. Zoals varkens, schapen, geiten, konijnen, pony’s, enz. Ook wordt er per jaar een aantal activiteiten georganiseerd door Stad & Natuur Almere. Deze worden op onze website en in de lokale media onder de aandacht gebracht. 

Is Kinderboerderij de Beestenbende gratis te bezoeken? 
Ja, je kunt de Kinderboerderij gratis bezoeken. Bij de uitgang van het erf staat een giftenbus waar je vrijblijvend een donatie in kunt doen.

Als mijn vraag over Kinderboerderij de Beestenbende hier niet bij staat, waar kan ik deze dan stellen?
Voor andere vragen over de Kinderboerderij, stuur een email naar info@stadennatuur.nl of bel met 036-5475050.