Like Stad & Natuur Almere

De Buitenplaats

Elke woensdag verkoop groente Buitenplaats

10 juni 2014

Elke woensdagmiddag staan we van 12:00 tot 16:00 op de akker om onze heerlijke groenten te verkopen. Verser kan niet! Wat we zelf nog niet van eigen land hebben kopen we in bij biologisch werkende collegatuinders uit de buurt.

Wie kennis wil maken met De Buitenplaats en de Warmoezenier kan meedoen aan de maandelijkse avondwandeling, elke eerste donderdagavond van de maand. In circa twee uur wandel je langs de akker en door het Merdiaanpark. De Warmoezenier geeft uitleg over De Buitenplaats en de producten die er komen. In juni, juli, augustus en september elke eerste donderdag van de maand van 18.30-20.30 uur.

In het weekend van 21 en 22 juni houden biologische boeren en telers in het hele land open dag onder de noemer ‘Lekker naar de boer!’en kunt u zelf op zaterdag 21 juni tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje nemen bij de biologische boer bij u in de buurt. Uiteraard doet De Buitenplaats dit jaar ook mee. De Warmoezenier is aanwezig voor uitleg. Je mag je eigen zaadje planten. En uiteraard verkopen we ter plekke wat van de oogst, zodat je zelf kunt ruiken en proeven!