Like Stad & Natuur Almere

De Kemphaan

Teambuilding tijdens de Modderrun op 5 oktober

25 juli 2018

Modderige strijd tussen bedrijven in Almere

Na het succes van 2017 organiseert Stad & Natuur ook in 2018 de Modderrun voor bedrijven. En wel op 5 oktober 2018. 
 
De Modderrun is een teambuildingsactiviteit waarbij de deelnemers een parcours van 6, 9 of 12 km afleggen door de bossen rond Stadslandgoed de Kemphaan.
 
Op het modderige parcours worden zo'n 20 obstakels gebouwd waar de deelnemers overheen en onderdoor moeten klimmen en klauteren. Bij de finish zit iedereen gegarandeerd van top tot teen onder de modder. Omdat je elkaar zal moeten helpen over de obstakels te komen is dit een perfecte teambuildingsdag.
Ed Bergman: "Het wordt een uitdagend parcours, maar haalbaar voor iedereen. Er is geen tijdslimiet en de obstakels worden zo gebouwd dat het voor iedereen leuk en uitdagend is." 

De sportieve uitdaging wordt afgesloten met een BBQ bij Dubbel-Op, het restaurant op de Kemphaan. “Wij leggen graag verbindingen. Verbindingen tussen het bedrijfsleven in Almere, door deze bedrijfsrun op te richten, maar ook verbindingen op de Kemphaan, door alle lokale bedrijven en instanties hier bij te betrekken. Naast de BBQ van Dubbel-Op worden er bijvoorbeeld lokale biertjes geschonken door Stadsbrouwerij de Kemphaan.” Aldus Dennis Berk, één van de organisatoren. “Staatsbosbeheer, SEC Survival en Fun Forest zijn betrokken bij het parcours en de bouw van de obstakels. Afgelopen jaar hebben we laten zien hoeveel er in Almere te bereiken is door verbindingen te leggen, we zullen nog veel meer verbindingen gaan leggen de komende tijd.”
 
Bedrijven kunnen zich inschrijven via de website www.modderrun.nl. Bedrijven van buiten Almere zijn, uiteraard, ook van harte welkom. 
 
Lukt het je niet om je collega’s warm te krijgen voor deze run? Geen paniek. Op zaterdag 6 oktober wordt de run georganiseerd voor volwassenen. Voor de zaterdag kan je je ook alleen of met vrienden inschrijven voor de 6, 9 of 12 km.

Modderrun bedrijven