Like Stad & Natuur Almere

De Oostvaarders

5e seizoen Gitaarsalon Oostvaarders van start

12 september 2018

Herfstconcert gitaar & zang 29 september 18:00

Gitaarsalon de Oostvaarders gaat haar 5e seizoen in en het belooft opnieuw een serie vol zielsverwarmende gitaarmuziek te gaan worden. Het herfst concert op 29 september wordt een ware beleving, met Emma Eveline (zang) & Pieter Nanne (gitaar) plus een ‘cameo’ optreden van Z.o.o. guitar duo. Emma’s intieme stem was een van de hoogtepunten tijdens het Almere Havenfestival gitaarspektakel onlangs. De perfecte kick-off van het nieuwe Oostvaarders seizoen! Nieuw dit jaar is dat de kaartjes online gereserveerd moeten worden. 

Zangeres Emma Eveline en gitarist Pieter Nanne nemen je mee naar hun gesprekken aan de keukentafel als vader en dochter. Zij delen hun inzichten, die ook bij deze tijd van het jaar horen. Het planten van zaadjes als basis voor het nieuwe wat komen gaat. Zij verwoorden deze gedachten in hun muziek van kleinkunst tot jazz. Met onder andere nummers van Joni Mitchell, Dirk de Witte, Nina Simone & Jules de Corte. Kleine liedjes, met grote inhoud, daar houden zij van! 

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Deze unieke concertserie heeft inmiddels een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. Met een intiem gitaar recital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu wordt ieder kwartaal de seizoensovergang gevierd. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen. Deze concerten worden georganiseerd door Stad & Natuur Almere, Gasterij de Oostvaarders en Z.o.o. guitar duo.

De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken. Uw kunt uw kaartje reserveren via deze link, u betaalt uw kaartje en menu op voorhand, drankjes gaan op nacalculatie. 

Alle data Gitaarsalon de Oostvaarders:
29 september 2018 Herfstconcert Emma Eveline (zang) & Pieter Nanne (gitaar) met Z.o.o. guitar duo
8 december 2018 Winterconcert Gary Ryan (Engeland)
30 maart 2019 Spring Surprise!
22 juni 2019 Zomerconcert Z.o.o. guitar duo & friends