Like Stad & Natuur Almere

De Oostvaarders

Vier seizoenen gitaarsalon Oostvaarders van start met Herfstconcert

20 september 2017

Elk concert wordt begeleid door een prachtig uitzicht over de Oostvaardersplassen en een bijpassend driegangen menu. De jonge spraakmakende Australische Stephanie Jones bijt komende zaterdag 23 september het spits af met een herfstconcert.

Stephanie Jones maakt furore als soliste en in de kamermuziek, en rondt momenteel haar master studie af in Duitsland. Stephanie valt regelmatig in de prijzen bij prestigieuze concoursen en heeft ondanks haar jonge leeftijd al 2 solo CD’s op haar naam staan: “Colours of Spain” (2015), en “Bach, the Fly, and the Microphone” (2009). Met veel passie deelt ze haar muziek en ontpopt zich als een innovatieve en veelzijdige gitariste. Op het programma muziek van oa Bach, Piazolla en Tarrega. Het Almeerse Z.o.o. guitar duo maakt bovendien een kleine 'cameo-appearance'.


Een voorproefje is te zien op www.youtube.com/watch?v=AAF42Dt-R0k  
www.stephaniejonesguitar.com

Over Gitaarsalon de Oostvaarders:
Voor het vierde jaar presenteren Z.o.o guitar duo i.s.m. Gasterij de Oostvaarders en Stichting Stad & Natuur Almere deze bijzondere concertserie, waarin elk kwartaal de seizoen overgangen gevierd worden met een sfeervol gitaar recital in combinatie met een heerlijk 3-gangen menu dat daarop aansluit. Een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring: proef de smaak van de natuur in de intieme setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over de prachtige Oostvaardersplassen.

Overige concerten:
Zaterdag 9 december Winterconcert ‘Winter in Paradise’, Vito Nicola Paradiso
Zaterdag 24 maart Lenteconcert ‘La Rosa Azul’, Dúo Ditirambo (altviool & gitaar)
Zaterdag 23 juni Zomerconcert ‘Summer Garden’, Z.o.o. guitar duo & friends

Aanvang 18.00 uur, einde rond 22.30 uur.

De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken.
Reserveringen via info@gasterijoostvaarders.nl


Locatie:
Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere