Like Stad & Natuur Almere

De Oostvaarders

Nationale buitenspeeldag!

7 juni 2019

Kom gezellig buiten spelen! Woensdag 12 juni is dé dag om naar buiten te gaan! Tijdens de Nationale Buitenspeeldag worden op verschillende plekken in Nederland activiteiten in de buitenlucht georganiseerd. Zo ook bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders.


Ecokar en blaasvoetbal

Van vogelsafari als echte hulpboswachter tot de onderwaterwereld van de Oostvaardersplassen. Van een potje blaasvoetbal tot een wedstrijdje spiralenspel. Of stap aan boord van de ecokar en ga samen met de gids de bijzondere vogels van de Oostvaardersplassen spotten. Vies worden mag!

 

De Nationale Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton, en kinderzender Nickelodeon. Zij zorgen er al meer dan 10 jaar voor dat Nederland een dag in het jaar één grote speelplek wordt.

 

Alle speelactiviteiten:

Vogelsafari als hulpboswachter, de onderwaterwereld ontdekken met waterexperimenten, schepnetjes, loeppotjes en zoekkaarten, met de ecokar + gids echte vogels spotten, spiraalspel, gatenkaasspel, looprups, blaasvoetbal, tennis, vierlingspel (grote broeken).

 

De Nationale Buitenspeeldag wordt bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders georganiseerd door Staatsbosbeheer en Stad & Natuur Almere.

Kleed je op het weer. Trek je laarzen aan als je jezelf gaat onderdompelen in de wateractiviteiten.

 

Gratis toegang.

Buitenspeeldag