Like Stad & Natuur Almere

De Beestenbende

6°C

Ontdek

Dieren knuffelen bij Kinderboerderij de Beestenbende
Sinds 1 januari 2014 is Kinderboerderij de Beestenbende in de Bouwmeesterbuurt in beheer bij Stad & Natuur. De Beestenbende bestaat al sinds 1991 en is een geschenk geweest van het bedrijf Beiersdorf aan Almere Buiten. Al vele jaren is de Kinderboerderij een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners en een plek waar kinderen lekker kunnen spelen en met de dieren kunnen knuffelen.
Komende jaren gaat Stad & Natuur zich inzetten om in samenwerking met verschillende partners, buurtbewoners en belanghebbende de kinderboerderij door te ontwikkelen.

De dieren
Bij Kinderboerderij de Beestenbende vind je veel verschillende dieren. We hebben varkens, pony's, schapen, geiten, kippen, konijnen, cavia’s volièrevogels en katten. 

Speurtocht
Met kinderen kun je kinderboerderij de Beestenbende en het Polderpark nog beter verkennen door de speurtocht 'Varken Vinny Verkent' te doen! Koop de speurtocht voor €1,00 op de Kinderboerderij of bestel deze op onze website!

Activiteiten en natuureducatie
Er is nog veel meer te beleven op de Kinderboerderij: het Lentefeest, verschillende workshops en andere activiteiten. Schoolklassen doen er mee aan het educatieve programma van Stad & Natuur Almere. Klik hier voor het educatief programma van Stad & Natuur.