Like Stad & Natuur Almere

De Kemphaan

De Kemphaan
Altijd van alles te zien en te beleven
15°C

Het laatste nieuws

Tel hoeveel bijen er in jouw achtertuin vliegen!

9 april 2020 - Zaterdag 18 en zondag 19 april is de landelijke bijentelling? Tel je mee? Ook als je weinig van bijen weet, kun je toch mee doen.
lees het gehele artikel

Wollen kersttafereel

19 december 2019 - In de schaapskooi op de Kemphaan is deze kerstvakantie het wollen kersttafereel te bewonderen, samen met de levende have van Stad & Natuur
lees het gehele artikel

Sfeervol winterfestival op de kemphaan op zondag 15 december

13 december 2019 - Het zijn de donkere dagen voor kerst, maar daar gaat Stad & Natuur licht in brengen! Met een sfeervol kleinschalig Winterfestival op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Voor jong en oud is er van alles te doen en te zien.
lees het gehele artikel

1100 bezoekers kijken omhoog tijdens de Nacht van de Nacht

29 oktober 2019 - Stad & Natuur organiseerde voor de 15e keer de Nacht van de Nacht op Stadslandgoed de Kemphaan op zaterdag 26 oktober. Tijdens dit evenement werd het bos omgetoverd tot een magisch bos waarbij 1100 bezoekers, jong en oud werden geïnspireerd…
lees het gehele artikel

15e editie Nacht van de Nacht uitverkocht

18 oktober 2019 - Stad & Natuur organiseert voor de 15e keer de Nacht van de Nacht op Stadslandgoed de Kemphaan op zaterdag 26 oktober. De route is inmiddels uitverkocht, maar er is nog genoeg leuks te doen op de Kemphaan.
lees het gehele artikel