Meewerken

0°C

Bedrijven

De natuur brengt inspiratie! Dat is alom bekend. Even afstand van de dagelijkse gang van zaken brengt vaak oplossingen die u van te voren niet bedacht had. Ook kunnen we veel leren van de natuur, hoe effectief is een bijenvolk bijvoorbeeld, of hoe werken dieren in de natuur samen? Wat kunt u als bedrijf leren van hergebruik in de natuur? Stad & Natuur helpt u graag aan deze inspiratie. Voor een themadag, co-creatie en bedrijfsuitjes hebben wij arrangementen samengesteld, speciaal voor ondernemers. Wilt u met een groep de wilde natuur in of duurzame initiatieven van Almere ontdekken? Boek dan één van onze arrangementen met een programma op maat.

We hebben 4 arrangementen gepresenteerd: 

  1. Natuurlijk vergaderen op 1 van onze prachtige locaties, denk aan stadslandgoed de Kemphaan, het Vroege Vogelbos of aan de rand van de Oostvaardersplassen
  2. Natuurlijk ontdekken, een thema(mid)dag of uitje waarbij u er op uit gaat, bijvoorbeeld met onze bijzondere Stad en Natuur bus. 
  3. Natuurlijk ontwerpen, waarbij wij helpen onderwijsinstellingen te vinden die oplossingen gaan verzinnen voor hergebruik van uw grondstoffen. 
  4. Natuurlijk sporten, save the date, vrijdag 30 juni 2017 organiseren wij de eerste bedrijven Modderloop! Welk bedrijf gaat er vandoor met de eerste modderbokaal?

Bekijk onze flyer met zakelijke arrangementen, of neem contact op via info@stadennatuur.nl of 036-5475050.