Like Stad & Natuur Almere

BSO's en kinderopvang

10°C

Aanbod

Natuureducatie, ook voor kinderen in de opvang!
Stad & Natuur biedt een natuureducatieprogramma voor kinderopvang, peuterspeelzalen en bso’s. We hebben verrassende, avontuurlijke en gevarieerde activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar. Deels kan gebruik gemaakt worden van hetzelfde aanbod als de basisscholen. Maar we hebben ook speciaal aanbod voor deze doelgroep ontwikkeld, zoals de natuurkist over krekels en andere kriebelbeesten voor peuters, bezoeken aan de kinderboerderij en bezoeken en workshops in vakanties. Elke vakantie hebben we een speciaal aanbod, dat we enkele weken van te voren via de activiteitenkalender op deze website en via een digitale nieuwsbrief bekend maken.  

Het is ook onze intentie natuureducatie in te bedden in de doorgaande leerlijn, dagarrangementen en het binnen- en buitenschools leren. Daarnaast willen we de ontwikkeling van kinderen en een gezonde levensstijl stimuleren, door natuureducatie te verbinden met cultuur, sport, rekenen en taal. We vinden het belangrijk om kinderen de natuur te laten beleven in hun eigen omgeving. 

Bekijk ons aanbod voor BSO's in onze speciale BSO brochure en op de website! In de vakantie op pad? Bekijk dan onze agenda hier. We hebben voor BSO ook veel maatwerk mogelijkheden en er is veel mogelijk op de locatie van jouw BSO. Bespreek je wensen met ons via 036 547 5050 of mail naar educatie@stadennatuur.nl