Nieuws

Het laatste nieuws

Opladen in de vakantie met zonne-energie!

29 juni 2017 - Vakantie is dé periode om bij te tanken en op te laden. We genieten van de zon en andere energizers. Verstandig met energie omgaan is natuurlijk van groot belang. Maar hoe zit dat op school en wat kan je daarover leren?
lees het gehele artikel

Groene stoeptegel en jaarprogramma voor alle Almeerse basisscholen!

1 juni 2017 - Alle Almeerse scholen krijgen deze week het jaarprogramma met deze stoeptegel van Gewildgroei. De inschrijving voor de activiteiten voor het schooljaar 2017-2018 is weer geopend!
lees het gehele artikel

Inschrijven scholen voor 2017-2018

22 mei 2017 - Vanaf 29 mei kunnen leerkrachten van alle basisscholen, middelbare scholen en BSO's in Almere zich weer inschrijven voor het nieuwe educatieve aanbod van Stad & Natuur.
lees het gehele artikel

Programma BELEEF! 2017 bekend

10 mei 2017 - Op 14 juni a.s. organiseren Collage Almere en Stad & Natuur weer het jaarlijkse inspiratie-evenement voor leerkrachten en bso begeleiders. Dit jaar op het terrein van Vis a Vis.
lees het gehele artikel

Wil jij met je klas meedoen aan een energie-educatie project?

25 april 2017 - De workshop is bedoeld voor scholen die met het thema 'energie besparen of energie opwekken' willen gaan werken. In de workshop ontdekken de deelnemers hoe ze met dit thema kunnen aansluiten bij zowel creatieve vakken, als bij techniek…
lees het gehele artikel