Like Stad & Natuur Almere

Werken bij Stad & Natuur

De natuur dichterbij
10°C

Werken bij Stad & Natuur

Momenteel is er geen betaalde vacature bij Stad & Natuur. We zijn wel op zoek naar vrijwilligers.

Je handen uit je mouwen steken als vrijwilliger bij Stad & Natuur?

Stad & Natuur is een kleine organisatie, bekend van acht prachtige locaties in Almere. Met een klein team van medewerkers houdt Stad & Natuur de kinderboerderijen, de schaapskooi en de andere locaties draaiende en organiseert veel activiteiten voor scholen en publiek o.a. op stadslandgoed de Kemphaan. Om al onze activiteiten op onze verschillende locaties te kunnen organiseren, kunnen we niet zonder de hulp van vrijwilligers. Dus heb je een paar uurtjes over, hou je van de natuur en kun je goed omgaan met mensen (volwassenen en kinderen)? Meld je dan aan! Neem voor interesse contact op met 036-5475050 of info@stadennatuur.nl.  Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die helpen bij (school)activiteiten, evenementen en op de kinderboerderijen. Neem bij interesse contact op. Ook zoeken we voor specifieke functies enthousiaste vrijwilligers. Kijk hieronder voor meer informatie. 

* Geef jij de bezoekers een warm welkom op Kinderboerderij den Uylpark in Almere Stad? Kijk dan hier voor meer informatie!
* Heb jij een hart voor dieren en wil jij je inzetten op Kinderboerderij den Uylpark in Almere Stad? Kijk dan hier voor meer informatie!
* Heb jij een hart voor dieren en wil jij je inzetten op Kinderboerderij de Beestenbende in Almere Buiten? Kijk dan hier voor meer informatie!
* Ben jij een handige Harry of handige Harriet en wil jij jouw skills inzetten op Kinderboerderij den Uylpark in Almere Stad? Kijk dan hier voor meer informatie!
* Ben jij een handige Harry of handige Harriet en wil jij jouw skills inzetten op Kinderboerderij de Beestenbende in Almere Buiten? Kijk dan hier voor meer informatie!
* Heb jij groene vingers en hou je van plannen? Dan is coördinator in het Vroege Vogelbos wat voor jou! Kijk hier voor meer informatie!
* Weet jij alles over  bloemetjes en planten en vind je het heerlijk om in een tuin te werken? Bekijk dan eens onze vrijwilligers vacature voor onze tuin op Stadslandgoed de Kemphaan!

Natuurlijk! Een stage bij Stad & Natuur
Stad & Natuur werkt regelmatig samen met stagiaires van bijvoorbeeld Aeres Almere. Er zijn stageplekken op het gebied van dierhouderij, maar ook mogelijkheden bij programmering, educatie en communicatie. Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Stad & Natuur, stuur dan een sollicitatiemail voorzien van je c.v. naar info@stadennatuur.nl o.v.v. stageplek. Vermeld hierin duidelijk wat voor stage je zoekt, welke opleiding je doet, in welk opleidingsjaar je zit, hoeveel uur per week je beschikbaar bent en in welke periode.