Like Stad & Natuur Almere

Nieuwsarchief

Herfstfeest in het Vroege Vogelbos

18 september 2020 - Om deze seizoenswisseling te vieren organiseren Stad & Natuur, de Almeerse Wolunie, het IVN Almere en het Eksternest op zondag 27 september van 12.00 tot 16.00 uur het Herfstfeest in het Vroege Vogelbos.
lees het gehele artikel

Crossen door de Bossen op 27 september

2 september 2020 - Kom mee crossen door de bossen van het Kotterbos! Op zondag 27 september is het Kotterbos dé locatie voor sportieve waaghalzen en snelle rijders. Staatsbosbeheer en Stad&Natuur dagen je uit om hier kennis te maken met de MTB-sport.
lees het gehele artikel

Kinderboerderij Den Uylpark gesloten vrijdagochtend 4 september

2 september 2020 - Met ingang van dinsdag 1 september is de kinderboerderij weer geopend van dinsdag tot en met zondag, alleen vrijdagochtend 4 september is de boerderij gesloten vanwege een onvoorziene omstandigheid.
lees het gehele artikel

Studenten Aeres MBO volgen praktijkles op Schaapskooi

21 augustus 2020 - De studenten van Aeres MBO maken tijdens de start van het schooljaar kennis met het vak van dierverzorging
lees het gehele artikel

Stad & Natuur vergroent Almere met 4000 perenbomen

18 augustus 2020 - Stad & Natuur draagt jaarlijks een flinke kei bij aan het vergroenen van Almere. Donderdag 20 en vrijdag 21 augustus van 10.00 tot 15.00 uur worden er naast de schapenweide van Stad & Natuur (Kemphaanstraat 1) 4000 perenbomen gratis uitgedeeld.
lees het gehele artikel

Schaapskudde Almere zoekt waterdragers

12 augustus 2020 - De schapen van Schaapskudde Almere hebben behoefte aan extra vocht, omdat ze dat momenteel moeilijker uit de natuur kunnen halen. De herder kan daarom wel wat hulp gebruiken bij de aanvoer van water voor de schapen!
lees het gehele artikel

Jan Klaassen en Katrijn gaan op griezelbeestjesavontuur op de Kemphaan

7 augustus 2020 - 13 augustus wordt de insectenzomer afgesloten met een spetterende poppenkastvoorstelling! Jan Klaassen en Katrijn maken een heel avontuur mee met griezelbeestjes.
lees het gehele artikel

Aangepaste openingstijden tijdens de hittegolf

6 augustus 2020 - Tijdens de hittegolf gelden er op Kinderboerderij Den Uylpark in Almere Stad aangepaste openingstijden.
lees het gehele artikel

Aangepaste openingstijden tijdens de hittegolf

6 augustus 2020 - Tijdens de hittegolf gelden er op Kinderboerderij de Beestenbende aangepaste openingstijden.
lees het gehele artikel

Ga op Schaapfari met Stad & Natuur

30 juli 2020 - In en om Almere valt van alles te beleven! Ontdek met Schaapfari de verschillende schapenrassen die op verschillende locaties van Stad & Natuur grazen. Heb jij al bingo?
lees het gehele artikel