Like Stad & Natuur Almere

Nieuwsarchief

Paviljoen de Oostvaarders voortaan ook op maandag geopend

13 november 2019 - Paviljoen de Oostvaarders, de horeca in het natuurbelevingcentrum, is voortaan ook op maandag geopend.
lees het gehele artikel

2 vacatures bij Stad & Natuur

12 november 2019 - Momenteel heeft Stad & Natuur 2 vacatures: manager bedrijfsvoering en senior accountmanager.
lees het gehele artikel

Toegankelijkheid Kotterbos in de winter beperkt

5 november 2019 - In de winter doen het Oostvaardersbos, Kotterbos en De Driehoek dienst als rustgebied voor de grote grazers. Daarom is per 4 november deel van het Kotterbos afgesloten.
lees het gehele artikel

1100 bezoekers kijken omhoog tijdens de Nacht van de Nacht

29 oktober 2019 - Stad & Natuur organiseerde voor de 15e keer de Nacht van de Nacht op Stadslandgoed de Kemphaan op zaterdag 26 oktober. Tijdens dit evenement werd het bos omgetoverd tot een magisch bos waarbij 1100 bezoekers, jong en oud werden geïnspireerd…
lees het gehele artikel

Waar wil jij het Klokhuis voor gebruiken?

22 oktober 2019 - De komende maanden willen we kijken of het Klokhuis meer gebruikt kan gaan worden voor nieuwe activiteiten voor en door de buurt.
lees het gehele artikel

Almere Meet Water update

21 oktober 2019 - Het project in 2019 loopt bijna ten einde, help mee de 1000 metingen te halen!
lees het gehele artikel

15e editie Nacht van de Nacht uitverkocht

18 oktober 2019 - Stad & Natuur organiseert voor de 15e keer de Nacht van de Nacht op Stadslandgoed de Kemphaan op zaterdag 26 oktober. De route is inmiddels uitverkocht, maar er is nog genoeg leuks te doen op de Kemphaan.
lees het gehele artikel

Volg het beverspoor op de Kemphaan

17 oktober 2019 - De herfstvakantie staat in het teken van de bever bij Stad & Natuur. Donderdagmiddag 24 oktober organiseert Stad & Natuur een gezellige Bevermiddag voor gezinnen op de Kemphaan met allerlei activiteiten rondom de bever. Van maandag tot en met…
lees het gehele artikel

Website Paviljoen de Oostvaarders online

16 oktober 2019 - De website van Paviljoen de Oostvaarders, de nieuwe horecagelegenheid op de begane grond van de Oostvaarders, is online.
lees het gehele artikel

Aftrap Energy Challenge Flevoland in Klokhuis

11 oktober 2019 - Op donderdag 10 oktober, Dag van de Duurzaamheid, trapte Stad & Natuur de Energy Challenge Flevoland af in het Klokhuis in Almere Poort.
lees het gehele artikel