Like Stad & Natuur Almere

Nieuwsarchief

Eerste lam van 2020 geboren bij Kinderboerderij de Beestenbende

20 januari 2020 - Het eerste lam van 2020 is op vrijdag 17 januari geboren op Kinderboerderij de Beestenbende. De Coburger Fuchs ooi is op eigen kracht bevallen van een gezond rammetje.
lees het gehele artikel

Meld je aan voor de Klimaatmars Almere

14 januari 2020 - In veel landen in de wereld protesteren kinderen en volwassen voor het klimaat. Daarom organiseert Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) in samenwerking met KLEURinCULTUUR een Klimaatmars door Almere Centrum op vrijdag 24 januari.
lees het gehele artikel

Oliebollen bakken in het Klokhuis

9 januari 2020 - Beheerder Roel schrijft regelmatig een blog over zijn Klokhuis avonturen!
lees het gehele artikel

Koe Doortje bevalt van kerstkalfje op kinderboerderij Den Uylpark

2 januari 2020 - Een bijzondere verrassing voor Stad & Natuur deze kerst! Op Tweede Kerstdag is Dahomey dwergkoe Doortje namelijk bevallen van een gezond kalfje.
lees het gehele artikel

Gewijzigde openingstijden in verband met feestdag

20 december 2019 - De kerstvakantie komt eraan en dat gaan ook wij vieren! De openingstijden van onze locaties zijn daardoor iets anders zijn dan normaal.
lees het gehele artikel

Wollen kersttafereel

19 december 2019 - In de schaapskooi op de Kemphaan is deze kerstvakantie het wollen kersttafereel te bewonderen, samen met de levende have van Stad & Natuur
lees het gehele artikel

Vrijwilligers Stad & Natuur ontvangen Growing Green Speld

13 december 2019 - Tijdens de jaarlijkse kerstborrel hebben de aanwezige vrijwilligers van Stad & Natuur een Growing Green speld gekregen voor hun inzet om van Almere een nog groenere, gezondere en duurzamere stad te maken.
lees het gehele artikel

Sfeervol winterfestival op de kemphaan op zondag 15 december

13 december 2019 - Het zijn de donkere dagen voor kerst, maar daar gaat Stad & Natuur licht in brengen! Met een sfeervol kleinschalig Winterfestival op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Voor jong en oud is er van alles te doen en te zien.
lees het gehele artikel

Paviljoen de Oostvaarders uit Almere wordt erkend leerbedrijf

13 december 2019 - Paviljoen de Oostvaarders, het nieuwe restaurant aan de Oostvaardersplassen Almere, is erkend leerbedrijf geworden. Met veel passie zullen zij leerlingen en stagiaires voor de horeca gaan opleiden en klaarstomen voor een carrière in de horeca.
lees het gehele artikel

Kalender Klokhuis 2019

27 november 2019 - Buurtinitiatief Open Klokhuis en Stad & Natuur hebben weer een mooie volle agenda in de maand december.
lees het gehele artikel