Like Stad & Natuur Almere

Natuurlijk Onderwijs

Het laatste nieuws

ProAlmere wint Natuur op je Muur

1 juli 2014 - De school ProAlmere heeft de prijsvraag ‘Natuur op je Muur’ gewonnen die Stad & Natuur ter gelegenheid van de terugkomdag van Playing for Success Kemphaan uitgeschreven heeft.
lees het gehele artikel

Nieuw jaarprogramma op de mat bij Almeerse scholen!

14 mei 2014 - Alle Almeerse scholen hebben weer het jaarprogramma ontvangen voor komend schooljaar, tijdens BELEEF! op 21 mei krijg je een goed beeld van het aanbod.
lees het gehele artikel

Beleef! Inspiratiemiddag voor (speciaal) basisonderwijs en BSO

6 mei 2014 - Voor iedereen die werkzaam is in het (speciaal) basisonderwijs en BSO hebben we 21 mei een middag vol belevenissen voor je in petto op Stadslandgoed de Kemphaan!
lees het gehele artikel

Elianne en Yasmin ontwerpen een 24-uurs dierenklok

30 januari 2014 - Afgelopen week hebben leerlingen van Talentenlab hun ideeën en ontwerpen gepresenteerd aan Stichting Stad & Natuur Almere voor een nieuw landschapselement in het bos. Elianne Lekkerkerker en Yasmin Kaldenbach bedachten het winnende ontwerp.
lees het gehele artikel

Joshua en Nick maken winnende foto Kidzklix!

21 januari 2014 - Liggend op hun buik maakten Nick en Joshua uit groep 7/8 van De Klimop hun winnende foto tijdens de fotoworkshop Kidzklix. Gisteren kregen zij hun foto op canvas overhandigd en ieder een setje ansichtkaarten met de foto.
lees het gehele artikel