Like Stad & Natuur Almere

Nieuws

Openingstijden Stad & Natuur locaties in de kerstvakantie

21 december 2018
Het is kerstvakantie! Ook bij Stad & Natuur gaan we dit vieren. Daarom gelden er op onze locaties aangepaste openingstijden:
 
- Kantoor Stad & Natuur op Stadslandgoed de Kemphaan is gesloten van 22 december t/m 1 januari. Op 2 januari zijn de openingstijden zoals altijd: werkdagen van 8.30-17.00 uur.
- Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders is op maandagen gesloten in de winterperiode. Daarnaast is het gebouw ook gesloten op eerste kerstdag en op nieuwjaarsdag.
- Kinderboerderij en Stadsakker Den Uylpark en Kinderboerderij De Beestenbende zijn zoals altijd gesloten op maandag. Ook eerste en tweede kerstdag, oudjaarsdag en nieuwjaarsdag blijven de kinderboerderijen gesloten. op de andere dagen bent u van harte welkom. Op werkdagen tussen 10.00-16.30 uur en in het weekend van 14.00-16.30 uur.
 
Natuurlijk nodigen we iedereen uit om op eigen gelegenheid lekker te gaan wandelen in de natuur, bijvoorbeeld met één van de speurtochten van Stad & Natuur in het Vroege Vogelbos en op Stadslandgoed De Kemphaan. Ook benieuwd? Voor €1,00 koop je te speurtocht via winkel.stadennatuur.nl, waarna de speurtocht te downloaden is.
 
Het team van Stad & Natuur wenst iedereen hele fijne feestdagen!