Like Stad & Natuur Almere

Nieuws

Almeerse week van het insect

14 mei 2019

De Almeerse week van het insect is van 18 t/m 26 mei en is een initiatief van de gemeente Almere en de Floriade in samenwerking met vele groene en gezonde partners, waaronder Stad & Natuur. 

Wilde Bij Café op 20 mei in Café op 2
Wilde bij café

Griezelbeestjessafari in Laterna Magika park op 25 mei
Erik Fakkeldij is opgegroeid in de Almeerse natuur. Hij weet alles over Almere, de natuur en vooral ook over de griezelige dieren die hier wonen. Ga met Erik mee op griezelbeestjes safari en ontdek welke bijzondere dieren er in het Laterna Magikapark wonen. Deze workshop wordt aangeboden door Stad & Natuur en de gemeente Almere en is onderdeel van de eerste Almeerse Week van het insect. In de week van 18 tot en met 26 mei 2019 organiseert de gemeente Almere samen met diverse partners workshops, lezingen en wandelingen over insecten in de stad. Op 25 mei vindt de heropening van het Laterna Magikapark plaats en wordt er tevens een interessante workshop voor volwassenen georganiseerd. Meer informatie? Mail naar growingreen@almere.nl.

griezelbeestjessafari

 

Wil je meer weten over de Almeerse Week van het Insect en de activiteiten die in het kader hiervan georganiseerd worden? Kijk dan op http://growinggreencities.almere.nl/almere-in-bloei/almeerse-week-van-het-insect/