Kerstconcerten in de natuur

Op zaterdagavond 17 december organiseert Stad & Natuur twee sfeervolle kerstconcerten op haar prachtige locaties de Oostvaarders en de Kemphaan. Mezzosopraan Karin Strobos geeft een winters concert bij kaarslicht in natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, met een programma met onder meer de gloedvolle Habanera van Bizet, een warme Brahms, de Bilitisliederen van Debussy en de mooie fantastische reis van Sheherazade. De toptalentenklas geeft een kerstconcert met 8 aanstormende talenten in het gebouw van Stad & Natuur op de Kemphaan. Hier worden o.a. werken uit het Weinachtsoratorium van Bach gespeeld en werken van Mozart, Debussy, Haydn en Chopin. 

Karin Strobos
Karin Strobos treedt op in de serie kleinschalige winterconcerten van Stad & Natuur onder de noemer  ‘De klank van Almere: een reis door de winter.’ Ze geeft een krachtig eenuursconcert in kleine setting. Ze wordt begeleid door Else Sterk op de piano. Karin heeft niet alleen de prestigieuze GrachtenfestivalPrijs 2011 gewonnen, ze maakte tevens haar debuut bij de Nederlandse Opera als Octavian in Der Rosenkavalier. Het concert begint om 18.30 uur, de kassa is vanaf 18.00 uur geopend. Na afloop kan ook nog aangeschoven worden bij een dinerbuffet met winterse gerechten. De kaartprijs is € 12,50 p.p. (tot 15 jaar € 6,00). Een dinerbuffet kost € 23,50.

Talentenklas
Jonge Almeerse talenten uit de Talentenklas Muziek Citymall 036 van Kunstencentrum ‘de Kunstlinie’, verzorgen een gevarieerd en toegankelijk programma. Op dit kerstconcert spelen gitarist Steven Gerats, violiste Myrthe van Steenwijk, cellist Wessel van den Einden, pianistes Yuki van der Hulst, Sarah Sabanija. Gezongen wordt er door Arwen Messelaar, Nina Künzel en Rosalynn Hogeveen. Het concert vindt plaats in het gebouw van Stad & Natuur op Stadslandgoed de Kemphaan. Dit concert begint om 19.30 uur. De toegang is € 5,- p.p. incl. koffie. Kinderen, CJP, 65+ en vrienden van het KMFA betalen € 3,- p.p. 

 

Voor beide concerten kan gereserveerd worden via reserveringen@stadennatuur.nl. Meer info? Kijk op de activiteitenkalender.