Almeerderstrand nieuws

Winterfeest op het Almeerderstrand

30 november 2023

Elke dag is een stranddag, ook in de winter! Daarom organiseert Stad & Natuur zaterdag 9 december op het Almeerderstrand voor de tweede keer het Winterfeest. De feestlocatie tussen het atelier van StrandLAB en strandrestaurant Poortdok is sfeervol verlicht. Er branden gezellige vuurtjes en voor jong en oud is er tussen 15.00 en 19.00 uur van alles te doen.   

Er zijn workshops sneeuwpoppetjes knutselen en vogelvoer maken. Ook kunnen bezoekers hun eigen scrub bereiden. Iedereen kan meedoen met de leukste oud-Hollandse spelletjes. En daarna is het tijd om te relaxen bij een mooi verhaal of een muziek- of theateroptreden. Wie lekkere trek heeft gekregen, kan boven het kampvuur een knapperig broodje bakken. Een uitgebreidere maaltijd is ook mogelijk: Restaurant Poortdok verzorgt een Winterfeesthap en glühwein. 

Praktisch 
Het Winterfeest is gratis toegankelijk, reserveren is niet nodig. Alle activiteiten zijn buiten, dus warme kleding is aanbevolen. De feestlocatie van Stad & Natuur is te vinden op het Almeerderstrand aan de IJmeerdijk 1B, naast StrandLab Almere en Strandrestaurant Poortdok.