Vergaderen

inspiratie uit de natuur
16°C

Natuurlijk vergaderen

Stad & Natuur heeft verschillende locaties waar je inspiratievol en in het groen kunt vergaderen of bijeenkomsten kunt organiseren. Bel 036-5475050 of mail naar info@stadennatuur.nl voor de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen.

 

Kemphaan

Vergaderen op de Kemphaan is niet alleen groen maar ook ontzettend inspiratievol! Onze Waterzaal en/of Weidezaal zijn te huur. Bekijk hier meer informatie over het huren van een vergaderlocatie.  Heb je interesse? Vul dan het aanvraagformulier zaalverhuur in.  

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

Bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders kun je vergaderen met prachtig uitzicht over de Oostvaardersplassen, onderdeel van Nationaalpark Nieuwland. Niet alleen een mooie locatie maar ook nog eens met heerlijke catering van Paviljoen de Oostvaarders. Check hier alle info.

Stad en Natuur bus

Wil je eens ergens heen met je collega's en niet allemaal met eigen vervoer? Denk dan aan onze Stad en Natuur bus. Deze oude Amerikaanse schoolbus is een uitje op zich! Klik hier voor meer informatie over het huren van de Stad en Natuur bus.

Vroege Vogelbos

In de Schaapskooi in het Vroege Vogelbos kan vergaderd worden in het oudste bos van Almere. Wil je er heerlijke catering laten komen? Denk dan eens aan het Eksternest!