Like Stad & Natuur Almere

De Oostvaarders

De Oostvaarders
De savanne van het Noorden
7°C

Het laatste nieuws

Duitse gitariste Jule Malischke naar Gitaarsalon de Oostvaarders

19 maart 2019 - Met enthousiasme ontvangt Gitaarsalon de Oostvaarders op zaterdagavond 30 maart de jonge Duitse gitariste Jule Malischke.
lees het gehele artikel

 

 

Het Moeras in de spotlights tijdens World Wetlands Day en Nationale Voorleesdagen

28 januari 2019 - Zaterdag 2 februari worden de Nationale Voorleesdagen en World Wetlands Day gevierd met verschillende activiteiten rondom het thema moeras bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. Voor jong en oud is er die dag een vol programma.
lees het gehele artikel

Winterafsluiting Oostvaardersbos van kracht

25 januari 2019 - Vanaf 24 januari is de winterafsluiting van het Oostvaardersbos van kracht. Het Oostvaardersbos doet, net als het Kotterbos en De Driehoek in de wintermaanden dienst als rustgebied voor de edelherten, heckrunderen en konikpaarden uit de Oostvaardersplassen.…
lees het gehele artikel

Toegang gebied rondom de Oostvaardersplassen

12 december 2018 - Zoals de afgelopen tijd vaak in het nieuws is geweest, wordt deze winter het aantal edelherten in de Oostvaardersplassen behoorlijk omlaag gebracht. Om dit veilig te kunnen doen moeten er gebieden worden afgesloten voor publiek.
lees het gehele artikel

Winterconcert Gitaarsalon de Oostvaarders

30 oktober 2018 - Op zaterdag 8 december is de winterversie van Gitaarsalon de Oostvaarders met een intiem concert van Engelse gitarist Gary Ryan.
lees het gehele artikel