Samenwerkingspartners

Samen verbinden we stad en natuur
6°C

Stad & Natuur doet het niet alleen

Stad & Natuur werkt aan de groene, gezonde en duurzame stad van de toekomst. Dat doen wij niet alleen, maar samen met de overheid, natuurorganisaties, groene verenigingen, culturele en maatschappelijke organisaties, het onderwijs, de inwoners van Almere en het bedrijfsleven.

 

Financiƫle bijdragers & sponsorships

Om onze doelen te bereiken is financiering noodzakelijk. Naast de basisopdracht van de gemeente Almere, werft en voert Stad & Natuur projectmatige opdrachten uit. Zo zijn er diverse overheden, programma’s, fondsen en sponsor- en partnerships die ons werk mogelijk maken.

logo van de gemeente Almere

Provincie Flevoland

Leader Flevoland

Partnerprogramma

Stad & Natuur bouwt aan een netwerk van partners uit het bedrijfsleven die de stad en natuur van Almere een warm hart toedragen. Wij zijn ontzettend blij met bedrijven die ervoor kiezen om als Buizerd, Bever of Vos samen met Stad & Natuur te werken aan het vergroten van onze impact! Hier lees je meer over dit partnerprogramma.

Samenwerkingspartners

Uitgangspunt bij al ons werk is dat jong en oud de unieke natuur van Almere kan ontdekken en beleven, op onze locaties én in de klas. Stad & Natuur werkt daarbij nauw samen met een waaier aan lokale en regionale partners op het gebied van natuur, cultuur, voedsel, gezondheid, techniek en onderwijs. Samen maken wij alle activiteiten mogelijk.

TSR av

VMCA