Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrieven van Stad & Natuur

Met onze verschillende locatie, diverse activiteiten en evenementen en een aantal projecten is er veel te beleven bij Stad & Natuur. Om je op de hoogte te houden van al onze thema's hebben wij drie nieuwsbrieven die wij een aantal keer per jaar versturen. Schrijf je hieronder in voor een of meer van onze nieuwsbrieven.

 

Heb je vragen of wil je contact opnemen met een van de medewerkers van Stad & Natuur? Stuur een e-mail naar info@stadennatuur.nl of bel naar 036 5475050.

 

Voor al onze Groen Kampioenen

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de activiteiten van Stad & Natuur voor het hele gezin?
Schrijf je dan in voor onze Groen Kampioen nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd en staat vol tips. Je leest over de activiteiten van de komende maand en je vindt er tips om lekker zelf de natuur te ontdekken.

Educatie nieuws

Stad & Natuur biedt scholen een uitgebreid pakket van activiteiten aan, op het gebied van natuur, planten, dieren, biologie, voeding, boerderijeducatie en duurzaamheid. Ben je docent en wil je als eerste op de hoogte zijn van onze educatieaanbod? Schrijf je dan in voor de educatie nieuwsbrief. Deze wordt ongeveer vijf keer per jaar verstuurd.

Zakelijk nieuws

Vier keer per jaar verstuurd Stad & Natuur de corporate nieuwsbrief. Hierin delen we al ons nieuws van het afgelopen kwartaal. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom onze drie pijlers (recreatie, educatie en participatie), onze projecten en locaties? Schrijf je dan hieronder in voor deze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Corporate

* Verplicht veld