Werken bij Stad & Natuur

De natuur dichterbij
15°C

Aan de slag bij Stad & Natuur

Als medewerker, vrijwilliger of stagiair

Stichting Stad & Natuur Almere verbindt de inwoners van Almere met de groenblauwe stad op de thema’s groen, gezond en duurzaam. Middels de programmalijnen ontmoeting, meer leren en meedoen in het groen, de diverse projecten en de Stad & Natuur locaties bereiken wij dichtbij huis en school jaarlijks zo'n dan 200.000 inwoners en 20.000 leerlingen. Ons team werkt daarbij nauw samen met vrijwilligers, partnerorganisaties, ondernemers, inwoners van de stad, onderwijs en gemeente.

Medewerkers

Kom werken bij Stad & Natuur

Momenteel zijn wij op zoek naar een manager programmering.

Als manager programmering bij Stad & Natuur speel je een centrale rol in ons managementteam. Je werkt gedreven en resultaatgericht aan de uitvoering van ons koersplan en vertaalt strategieën naar concrete acties op de werkvloer. Je leidt een team van 11 medewerkers en werkt aan projecten gericht op recreatie, educatie en participatie voor inwoners en scholen. Samen met de manager bedrijfsvoering zorg je voor verbinding tussen de teams en vertegenwoordig je Stad & Natuur in de stad.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Download de volledige vacature voor meer informatie.

Vrijwilligers

Je handen uit je mouwen steken als vrijwilliger bij Stad & Natuur?

Stad & Natuur is een kleine organisatie, bekend van zes prachtige locaties in Almere. Met een klein team van medewerkers houdt Stad & Natuur de kinderboerderijen, de Schaapskooi en de andere locaties draaiende en organiseert veel activiteiten voor scholen en publiek onder andere op Stadslandgoed de Kemphaan.

Om al onze activiteiten op onze verschillende locaties te kunnen organiseren, kunnen we niet zonder de hulp van vrijwilligers. Dus heb je een paar uurtjes over, hou je van de natuur en kun je goed omgaan met mensen (volwassenen en kinderen)? Klik hier voor meer informatie en voor de vrijwilligersvacatures.

Natuurlijk!

Een stage bij Stad & Natuur

Stad & Natuur werkt regelmatig samen met stagiaires van bijvoorbeeld Aeres Almere. Er zijn stageplekken op het gebied van dierhouderij, maar ook mogelijkheden bij programmering, educatie en communicatie.

Voor onze dierlocaties zoeken wij stagiaires met kennisgebied dier.
Op onze kinderboerderijen zoeken wij doorlopend stagiaires die meer willen leren over de omgang en verzorging van de dieren op de kinderboerderij. Zoek je nog een stageplek (voor minimaal 6 weken) waarbij je veel kan leren over de dieren op de kinderboerderij meld je dan aan via het contactformulier.  

N.B: We hebben momenteel helaas geen plekken voor kortdurende stages.