Vrijwillige inzet

De natuur dichterbij
5°C

Vrijwillige inzet

Je handen uit je mouwen steken als vrijwilliger bij Stad & Natuur?

Stad & Natuur is een kleine organisatie, bekend van acht prachtige locaties in Almere. Met een klein team van medewerkers houdt S&N de kinderboerderijen, de schaapskooi en de andere locaties draaiende en organiseert veel activiteiten voor scholen en publiek onder andere op Stadslandgoed de Kemphaan. Om al onze activiteiten op onze verschillende locaties te kunnen organiseren, kunnen we niet zonder de hulp van vrijwilligers. Dus heb je een paar uurtjes over, hou je van de natuur en kun je goed omgaan met mensen (volwassenen en kinderen)? Meld je dan aan! Wil je stage lopen? Kijk dan hier!

We zoeken diverse enthousiaste vrijwilligers!

Stad & Natuur is een kleine organisatie, bekend van acht prachtige locaties in Almere. Met een klein team van medewerkers houdt Stad & Natuur de kinderboerderijen, de schaapskooi en de andere locaties draaiende en organiseert veel activiteiten voor scholen en publiek o.a. op stadslandgoed de Kemphaan.

Om al onze activiteiten op onze verschillende locaties te kunnen organiseren, kunnen we niet zonder de hulp van vrijwilligers. Dus heb je een paar uurtjes over, hou je van de natuur en kun je goed omgaan met mensen (volwassenen en kinderen)? Meld je dan aan! Neem voor interesse contact op met 036-5475050 of info@stadennatuur.nl.  

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die helpen bij (school)activiteiten, evenementen en op de kinderboerderijen. Neem bij interesse contact op. Ook zoeken we voor specifieke functies enthousiaste vrijwilligers. Kijk hieronder voor meer informatie. 

Ben jij een expert op het gebied van communicatie? En wil je vrijwillig je expertise inzetten voor bepaalde klussen van Stad & Natuur? Kijk dan op de website van De nieuwe gevers voor projectvoorbeelden. 

Wij bieden al onze vrijwilligers

Een  prachtige vrijwilligerswerkplek in het groen bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Na een kennismakingsgesprek volgt een inwerktraject. In overleg met jou word je ingepland op dagen en tijden dat het uitkomt. Jaarlijks is er een kerstborrel met alle vrijwilligers van Stad & Natuur. Ook zijn er verschillende contactmomenten zoals vergaderingen en bijeenkomsten. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Stad & Natuur neem je contact op met info@stadennatuur.nl of 036-5475050.