Like Stad & Natuur Almere

De Kemphaan

De Kemphaan
Altijd van alles te zien en te beleven
16°C

Het laatste nieuws

Kaartverkoop Nacht van de Nacht van start

1 oktober 2019 - Op 1 oktober is de kaartverkoop van de Nacht van de Nacht 2019 van start gegaan. Wees er snel bij, dit evenement is de laatste jaren altijd uitverkocht, ter plekke geen kaartverkoop.
lees het gehele artikel

Vrijwilligers gezocht voor de Nacht van de Nacht op 26 oktober

9 september 2019 - Stad & Natuur organiseert voor de 15e keer de Nacht van de Nacht op Stadslandgoed de Kemphaan. die het leuk vinden om een groep bezoekers langs een met lampionnen en fakkels verlichte route te begeleiden tijdens de Nacht van de Nacht.
lees het gehele artikel

Uilen in de hoofdrol tijdens het zomerfestival op de Kemphaan

20 augustus 2019 - Zoals elk jaar sluit Stad & Natuur de zomervakantie af met het Zomerfestival, dit keer op zondag 25 augustus van 12.00 tot 16.00 uur. Het festival op Stadslandgoed de Kemphaan staat helemaal in het teken van de uilen.
lees het gehele artikel

Uilenexpo nog twee weken te bezoeken

9 augustus 2019 - Sta deze zomer bij Stad & Natuur op de Kemphaan oog in oog met bekende en onbekende uilensoorten! Zowel Nederlandse als exotische en zeldzame uilen zijn te bezoeken in de doe- en beleefexpo ‘Nachtbrakers’.
lees het gehele artikel

Uilenworkshops op 25 juli afgelast

25 juli 2019 - Vandaag, donderdag 25 juli, worden de uilenworkshops op de Kemphaan bij Stad & Natuur afgelast vanwege het warme weer.
lees het gehele artikel