De Kemphaan

De Kemphaan
Altijd van alles te zien en te beleven
13°C

Het laatste nieuws

Koninklijke onderscheiding vrijwilliger Wendelien van Rijn

2 november 2017 - Onze vrijwilligster Wendelien van Rijn heeft op 1 november een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Weerwind.
lees het gehele artikel

Het bos op de Kemphaan in magische sferen tijdens de Nacht van de Nacht

28 oktober 2017 - Stad & Natuur Almere heeft de bezoekers laten genieten van een sprookjeswandeling door het donkere winderige bos. De schoonheid van het donker en het gebruik van je zintuigen stonden voorop bij dit evenement.
lees het gehele artikel

Sprookjeswandeling op de Kemphaan is uitverkocht

25 oktober 2017 - Stad & Natuur Almere wil bezoekers op zaterdagavond 28 oktober laten genieten van het donkere bos. De schoonheid van het donker en het gebruik van je zintuigen staan voorop bij dit evenement tijdens een sprookjeswandeling door het donkere bos.…
lees het gehele artikel

Kaartverkoop Nacht van de Nacht van start

28 september 2017 - Zaterdag 28 oktober vindt de jaarlijkse Nacht van de Nacht weer plaats op de Kemphaan. De online kaartverkoop voor dit gewilde evenement is van start gegaan.
lees het gehele artikel

Gidsen gezocht voor de Nacht van de Nacht

13 september 2017 - Voor de jaarlijkse Nacht van de Nacht zoekt Stad & Natuur vrijwillige gidsen die bezoekers tijdens dit evenement door het donkere bos willen begeleiden langs scenes uit een sprookje.
lees het gehele artikel