Like Stad & Natuur Almere

De Kemphaan

De Kemphaan
Altijd van alles te zien en te beleven
6°C

Het laatste nieuws

1100 bezoekers kijken omhoog tijdens de Nacht van de Nacht

29 oktober 2019 - Stad & Natuur organiseerde voor de 15e keer de Nacht van de Nacht op Stadslandgoed de Kemphaan op zaterdag 26 oktober. Tijdens dit evenement werd het bos omgetoverd tot een magisch bos waarbij 1100 bezoekers, jong en oud werden geïnspireerd…
lees het gehele artikel

15e editie Nacht van de Nacht uitverkocht

18 oktober 2019 - Stad & Natuur organiseert voor de 15e keer de Nacht van de Nacht op Stadslandgoed de Kemphaan op zaterdag 26 oktober. De route is inmiddels uitverkocht, maar er is nog genoeg leuks te doen op de Kemphaan.
lees het gehele artikel

Volg het beverspoor op de Kemphaan

17 oktober 2019 - De herfstvakantie staat in het teken van de bever bij Stad & Natuur. Donderdagmiddag 24 oktober organiseert Stad & Natuur een gezellige Bevermiddag voor gezinnen op de Kemphaan met allerlei activiteiten rondom de bever. Van maandag tot en met…
lees het gehele artikel

Kaartverkoop Nacht van de Nacht van start

1 oktober 2019 - Op 1 oktober is de kaartverkoop van de Nacht van de Nacht 2019 van start gegaan. Wees er snel bij, dit evenement is de laatste jaren altijd uitverkocht, ter plekke geen kaartverkoop.
lees het gehele artikel

Vrijwilligers gezocht voor de Nacht van de Nacht op 26 oktober

9 september 2019 - Stad & Natuur organiseert voor de 15e keer de Nacht van de Nacht op Stadslandgoed de Kemphaan. die het leuk vinden om een groep bezoekers langs een met lampionnen en fakkels verlichte route te begeleiden tijdens de Nacht van de Nacht.
lees het gehele artikel