stad en natuur verbindt
14°C

Stad & Natuur

Groene en gezonde stad

Stad & Natuur laat Almeerders de natuur in en rond Almere beleven op een directe en toegankelijke manier. In opdracht van de gemeente Almere betrekken wij jong en oud bij de Almeerse blauwe en groene buitenruimte.

 

 

Over Stad & Natuur

Stad & Natuur zet in op recreatie, eductie en participatie in de Almeerse groen/blauwe omgeving. Lees hier meer over de medewerkers, de Raad van Toezicht, de geschiedenis en de missie van Stad & Natuur.

Werken bij Stad & Natuur

Wil jij je ook graag inzetten voor Stad & Natuur? Bekijk hier of er betaalde vacatures of vrijwilligersvacatures zijn. Wil je stage lopen? Vul dan dit formulier in.

Vrijwilligerswerk

Bij Stad & Natuur zijn er op alle locaties verschillende mogelijkheden tot het doen van verschillende vormen van vrijwilligerswerk. Bekijk hier waar er vrijwilligersvacatures open staan!

Ondernemers

Als organisatie kun je ook bij Stad & Natuur terecht. Gebruik onze inspirerende plekken om te vergaderen, ga met je collega's aan de slag op één van onze locaties, doe een betekenisvol bedrijfsuitje of wordt samenwerkingspartner van Stad & Natuur. Kijk hier voor meer informatie.

Stad & Natuur in beeld

Stad & Natuur maakt regelmatig filmpjes en sfeerimpressies van activiteiten, locaties en evenementen. Ook benieuwd? Kijk op deze pagina verder!

Jaarverslag

Elk jaar brengt Stad & Natuur een jaarverslag en een financieel jaarverslag uit. De jaarverslagen en een filmpje met sfeerimpressies van het afgelopen jaar vind je hier.

Contact

Stad & Natuur heeft een disclaimer, lees deze hier. Klik hier voor meer informatie over onze contactgegevens.