De Kemphaan

Kom naar de Dino's deze zomer!

20 juli 2017

De Kemphaan is overgenomen door de Dino's. Deze hele zomer kun je ze tegenkomen op het stadslandgoed. Vanaf 24 juli is de indrukwekkende Dino-tentoonstelling geopend in het gebouw van Stad & Natuur. Gratis te bezoeken van maandag t/m donderdag van 10-16 uur. Hier kom je dingen te weten over deze uitgestorven dieren die je nog niet wist. Maar wacht eens even...uitgestorven? In het bos bij de Kemphaan schijnt nog een ontsnapte dino rond te zwerven: Dino Valentino. Doe de spannende speurtocht en help mee om hem te vinden. Elke donderdag in de zomervakantie zijn er stoere Dino-workshops: je kunt gevaarlijk lekkere dino-koekjes bakken, een gipsen afgietsel maken van een dino-poot, wandelen tussen dino's door middel van een green screen, en nog meer. Als daverende afsluiting van de Dino-Zomer is er het Dino-zomerfestival. Dat wil je niet missen want daar ontmoet je namelijk de bewegende T-Rex!

Dinospeurtocht en dinotentoonstelling (Dinospeurtocht online bestellen, zodat je deze ook in het weekend kan doen. Op ma-vrij van 10-16 uur af te halen bij Stad & Natuur)
Dinospeurtocht
Dinotentoonstelling

Dino-workshops op donderdagen in de zomervakantie (Tip: reserveer vooraf, want vol = echt vol!)
Dino-workshop koekjes bakken op 27 juli
Dino-workshop dinoproefjes met Mad Science op 3 augustus
Dino-workshop green screen en dino's 10 augustus
Dino-workshop dino knutselen 17 augustus
Dino-workshop dino klauwen gieten met gips

Dinozomervakantie (Reserveren niet mogelijk, op de dag zelf koop je je kaartje en kies je de workshops uit. Wees dus op tijd om jouw favoriete workshop te doen!)
Dino-zomerfestival 30 augustus en 31 augustus

Dinoflyer