De Kemphaan nieuws

Vier de voorjaarsvakantie op de Kemphaan

15 februari 2024

De voorjaarsvakantie staat voor de deur, en dat betekent tijd voor avontuur, natuur, en creativiteit met een winters tintje! Stad & Natuur heeft een middag vol activiteiten voor jonge ontdekkers en hun ouders op de Kemphaan gepland. Op donderdag 22 februari ben je van harte welkom om samen de winter te vieren.

Een Magisch Poppenkast Avontuur
Duik in een hilarisch en winters verhaal met Jan Klaassen, en Katrijn in de poppenkastvoorstellingen van Fritsie Duikelaar. Voorstellingen vinden plaats om 13:00, 14:00, en 15:00 uur.

Creatief Aan de Slag met Wol
Zeg je winter, dan zeg je wol! In de Workshop Sneeuwklokje Vilten neemt Karina van Kleur in Cultuur je mee in de wereld van wol. Samen vilten we prachtige sneeuwklokjes, een symbool van het ontluikende voorjaar.

Ontdek de Natuur met de Buiten(W)eter
Ga mee op excursie met Patrick de Buiten(W)eter en leer alles over de verborgen wereld van mossen en korstmossen. Deze educatieve rondleiding is voor jong en oud. De excursie start om 14:00 en duurt tot 15:30.

Reserveren
Wees er snel bij en reserveer je plek voor deze activiteiten, elke activiteit kost € 2,50 per persoon. Reserveren doe je hier!