De Beestenbende nieuws

Ontdek de lente tijdens het Lentefeest op de Beestenbende

14 mei 2024

Op zondag 26 mei nodigt Kinderboerderij de Beestenbende iedereen uit om van 12:00 tot 16:00 uur de magie van de lente te komen beleven tijdens ons jaarlijkse Lentefeest. Het belooft een middag vol plezier, natuur en betoverende activiteiten te worden voor het hele gezin.

Geniet van de magische moestuinshows van Angelique, die vier keer gedurende de middag plaatsvinden, en laat je creativiteit de vrije loop in de lente-workshops waar je onder andere je eigen graspoppetje kunt maken.

Kinderen kunnen zich uitleven met Oud Hollandse spellen, deelnemen aan een speurtocht over de boerderij en hun groene vingers testen in de zonnebloem challenge. Ook zullen onze schapen worden geschoren door een professionele schaapsscheerder, een perfecte gelegenheid voor kinderen om spelenderwijs te leren. Bezoek de stand van de afvalcoaches van de gemeente Almere om je kennis over afvalscheiding te testen en materialen op te halen voor een opschoonommetje.

Alle activiteiten zijn doorlopend toegankelijk en de toegang tot de kinderboerderij is gratis. Voor sommige activiteiten vragen we een kleine bijdrage in de vorm van een strippenkaart, die verkrijgbaar is op locatie voor €7,50 voor vier strippen of €2,50 per losse strip. Betalen kan eenvoudig met pin.

Kinderboerderij de Beestenbende is gelegen aan de M.J. Granpré Molièrestraat 1 in Almere Buiten. Wij adviseren om met de fiets, lopend of het openbaar vervoer te komen wegens beperkte parkeergelegenheid. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen voor een dag vol lenteplezier!