Boerenmarkt verhuist naar Stadsboerderij

 Vanaf 10 september zetten de verkopers van de wekelijkse Almeerse Boerenmarkt hun kramen op in de nieuwe schuur van de Stadsboerderij. Dat is zo’n 300 meter van het overdekte plein van de Kemphaan, waar de markt de afgelopen 12 jaar onderdak vond.
De Stadsboerderij is sinds kort uitgebreid met een nieuwe schuur met voorhuis. De schuur biedt ruimte voor (culturele) evenementen en activiteiten, en de Boerenmarkt vindt er een sfeervol en beschut onderkomen.
Sinds de markt twaalf jaar geleden van start ging, is het aanbod steeds verder uitgebreid. Van diepgevroren rundvlees tot vers gebakken crêpes: de Boerenmarkt biedt een compleet biologisch assortiment. De bezoekers zijn enthousiast over de aanstaande verhuizing, een vaste klant vertelt: “Het nieuwe gebouw van de Stadsboerderij is zo mooi geworden, ik kijk ernaar uit om daar straks mijn boodschappen te doen. Je loopt dan ook sneller even in de stal, je ziet met eigen ogen wat er gaande is op het bedrijf. Bovendien is het parkeren bij de markt straks nog makkelijker.”
De openingstijden van de Boerenmarkt blijven onveranderd: elke zaterdagochtend van 9.30 tot 13.00 uur.
Om de verhuizing te vieren staan er op 10 september extra kramen op de markt, is er muziek en worden de klanten getrakteerd op koffie of thee met worteltjescake. Gebakken in de nieuwe boerderijkeuken van de Stadsboerderij, met ingrediënten van de markt. Het recept van de cake vindt u op www.stadsboerderijalmere.nl.
Adres:
De Stadsboerderij
Kemphaanpad 14
1358 AC Almere
(036) 538 42 62
www.stadsboerderijalmere.nl
destadsboerderij@planet.nl