Tour met Stad en Natuur bus langs duurzame Almeerse bedrijven

De tour gaat langs bedrijven die duurzaamheid en circulaire economie hoog in het vaandel hebben staan. Ze zijn bijvoorbeeld al langer in deze stad gevestigd en hebben verduurzaming geleidelijk ingevoerd. Of ze zijn vanaf het begin helemaal duurzaam  gebouwd en zijn circulair georganiseerd. Deze tour gaat, onder begeleiding van een gids, bij ondernemers op bezoek en laat hen aan het woord.

Nieuwsgierig naar informatie en inspiratie voor uw onderneming en het proces er naartoe? Meld u aan voor de tour. Na afloop is er nog tijd voor een hapje en drankje.

Datum:                                9 februari 2017

Tijd:                                      15.00 – 17.00 uur

Kosten                                 gratis voor VBA-leden (max. 2 kaarten per bedrijf)

Na aanmelding ontvangt u van ons uitgebreide informatie over het programma, de deelnemers en de start- en eindlocatie.  Alvast aanmelden kan via winkel@stadennatuur.nl.  Wees er snel bij want op=op. Er zijn maar 29 zitplaatsen in de bus.

Wilt u zelf bedrijfsbezoeken ontvangen? Heeft u zelf een bedrijf die in de transitie zit naar circulaire economie en die groepen wenst te ontvangen? Dan kunt u zich melden door een mail te sturen naar info@stadennatuur.nl t.a.v. Caroline Oort.