Stad & Natuur nieuws

999 Games partner geworden

26 oktober 2023

Stad & Natuur zet met haar partnerprogramma in op verbinding met het lokale bedrijfsleven. 999 Games heeft zich daar bij aangesloten en een partnerschap getekend met ons. 

Sinds 1990 is 999 Games actief als uitgever en distributeur van bord- en kaartspellen in de Benelux. In die tijd zijn er honderden verschillende spellen uitgegeven. Van Catan en Halli Galli tot Wingspan, iedereen heeft weleens een spel van 999 Games gespeeld.   

Link met natuur en duurzaamheid 

Charlie Hemmes, Marketing Manager 999 Games legt de link uit: ”Wij zijn een Almeers bedrijf en vinden het belangrijk om waar mogelijk met lokale partners te werken. We weten allemaal dat de natuur een inspirerende omgeving is; dit partnerschap geeft 999 Games de mogelijkheid medewerkers meer in contact te laten komen met de lokale natuur. Bovendien zijn we actief met duurzaamheid bezig. We proberen bijvoorbeeld onze producten met zo min mogelijk plastic te produceren. Stad & Natuur kan hierbij een goede sparringpartner zijn.”  

Van gastheer tot sparringpartner 

Jochgem van Dijk, accountmanager Stad & Natuur vertelt verder: “Veel mensen hebben zowel lokale natuur als spelletjes ‘herontdekt’ tijdens de coronatijd. Hoe mooi is het dat die twee werelden nu samenkomen in dit partnerschap! Binnenkort ontvangen we 999 Games op één van onze locaties in de natuur voor een vergadering en teambuilding. Daarnaast heeft Stad & Natuur de ambitie om dé partner in de stad te zijn als het gaat om de groene en duurzame stad. Ook daarin kunnen we dus wat betekenen voor onze nieuwste partner.”

Partnerprogramma 

Stad & Natuur bouwt aan een netwerk van partners uit het bedrijfsleven. Sluit je er ook bij aan! Dat kan net als 999 Games als buizerd, maar ook als bever of vos. Lees er meer over op onze partnerpagina: www.stadennatuur.nl/partner.

Jochgem van Dijk, accountmanager Stad & Natuur en Charlie Hemmes, marketing manager 999 Games.