Stad & Natuur nieuws

Boogaart sluit zich aan bij ons partnerprogramma

16 mei 2023

Stad & Natuur bouwt aan een netwerk van partners uit het bedrijfsleven die de stad en natuur van Almere een warm hart toedragen. Boogaart Almere, waar we al jarenlang mee samenwerken, sluit zich nu ook officieel aan als partner bij het Stad & Natuur partnerprogramma 

Groen doen

Boogaart Almere, onderdeel van De Eijk Groep, heeft een schat aan ervaring en expertise in beheer, aanleg, onderhoud en verzorging van de groene ruimte. Gerben de Boer, bedrijfsleider Boogaart Almere vertelt: “Wij zijn superenthousiast dat we nu officieel partner zijn van Stad & Natuur. We werken al jaren samen en beschouwen dit dan ook als een bekroning op deze samenwerking. Hoe mooi is het om op deze manier de impact te vergroten en samen nog meer projecten in het groen te kunnen doen voor Almere.”  

Groen beleven

Jochgem van Dijk, accountmanager Stad & Natuur is ook enthousiast: “Wij zijn enorm blij met het aansluiten van Boogaart bij ons partnerprogramma. We werken inderdaad al veel samen in groenaanleg en -onderhoud, zo heeft Boogaart bijvoorbeeld de bijentuin op Stadslandgoed de Kemphaan prachtig gerenoveerd. Als partner hebben ze inmiddels zelf volop genoten van onze bijzondere vergaderplek naast deze bijentuin. Die benefits horen ook bij het partnerschap, naast het samen werken aan de groene en gezonde stad van de toekomst! 

Partnerprogramma

Stad & Natuur zet met haar partnerprogramma in op verbinding met het bedrijfsleven. Wil je het voorbeeld van Boogaart volgen en je ook aansluiten? Er zijn drie verschillende pakketten, met elk een eigen set aan benefits! Lees er meer over op de partnerpagina: www.stadennatuur.nl/partner.

Van links naar rechts: Jochgem van Dijk, accountmanager Stad & Natuur, Gerben de Boer, bedrijfsleider Boogaart Almere en Liesbeth Bronkhorst, directeur-bestuurder Stad & Natuur.