Stad & Natuur nieuws

Meld je aan voor de Flevokijkers!

10 september 2021

Ben jij ook gek op dieren en de natuur? In onze Flevopolder en omgeving is meer te beleven dan je misschien zou denken. Wil je meer weten? Aan de Stichting Vogel- en Natuurwacht Zuid-Flevoland is een leuke jeugdgroep verbonden: de Flevokijkers. Het is voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Eens per maand hebben ze op een zaterdag een activiteit. Regelmatig gaan ze op excursie naar bedrijven en gebieden waar wat te leren en te beleven valt. Aan het einde van het seizoen gaan ze naar een Waddeneiland om daar de boel te bekijken. Dat is dan een heel weekend. Wil je alvast een indruk hebben wat ze allemaal samen beleven? Kijk dan even op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/Flevokijkers Wil je weten of je het net zo leuk vindt als wij? Stuur dan een e-mailtje De Flevokijkers: (flevokijkers@vogelwachtflevoland.nl), om een keertje mee te doen.

Lijkt je dit leuk, maar ben je nu 12 jaar of ouder? Geen zorg, dan kun je je ook nog aanmelden bij de Bosbende. Ook een erg leuke club voor natuurliefhebbers. Zie voor meer informatie de pagina van de Bosbende (https://www.vogelwachtflevoland.nl/jeugd/bosbende/ Ook zij hebben iedere maand een bijeenkomst op zaterdag.

Het lidmaatschap van de Flevokijkers en de Bosbende is € 120,00 per jaar, inclusief het Waddenweekend.