Kinderboerderij den Uylpark gesloten op 22 juni

Helaas is onze kinderboerderij morgen, zaterdag 22 juni, gesloten. We hebben deze dag te weinig vrijwilligers om de boerderij te kunnen openstellen.

Wil jij in de toekomst meehelpen met het openstellen van de boerderij, het voeren van de dieren en het onderhouden van het terrein? Lees dan onderstaande vacature!

Droom je over schapen? Vind je varkens ook zo gezellig knorren en zijn scharrelende kippen jouw lievelingsdieren? Dan is vrijwilliger op Kinderboerderij den Uylpark wat voor jou!
Bij onze kinderboerderij in Stedenwijk komen Almeerders, jong en oud, genieten van de dieren op de kinderboerderij, waaronder geiten, varkens, schapen, konijnen, kippen en pony’s. Daarnaast is er een kleine speeltuin, zijn er verschillende moestuinen en heeft de kinderboerderij een speurtocht door het Den Uylpark. Door de weeks komen er schoolklassen leren over de dieren, over zaaien en oogsten en over de natuur. Na schooltijd en in het weekend komen families met kinderen, ouderen en jongeren naar de kinderboerderij om te genieten! Om de kinderboerderij open te stellen en om de dieren te voeren zijn wij op zoek naar mensen met een hart voor dieren! Ben jij de dierenvriend? Mail dan naar info@stadennatuur.nl!